Read Time:1 Minute, 23 Second

Om te voldoen aan de vraag naar een unieke trapleuning – die perfect matcht met een bestaand interieur – kunt u een stalen trapleuning bij LEUNINGvakman.nl in iedere RAL kleur bestellen, een unieke service! Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over!

Altijd de juiste (RAL) kleur!

Bent u op zoek naar een metalen trapleuning in kleur, maar passen de “standaard” kleuren zwart, antraciet & wit niet bij uw interieurwensen? Juist dan is onze RAL-service naar wens service een ideale uitkomst. Wij kunnen een diverse collectie aan trapleuningen in kleur vervaardigen. Met ronde, rechthoekige & vierkante trapleuningen, gecombineerd met de unieke collectie leuninghouders van LEUNINGvakman slaagt u zeker. Altijd een bijzondere & unieke trapleuning, voor een perfecte match met uw interieur. Voor welke kleur trapleuning kiest u?

Een leuning die matcht of eruit springt?

Wilt u uw trapleuning laten matchen met specifieke kleuren, bijv. de kleur van de muur, of de kleur van de trap, voor een mooie serene look? Of wilt u juist dat de trapleuning er qua kleur uitspringt?  Wat uw wensen ook zijn, praktisch alles mogelijk. 

Meer over de coating. 

Wij gebruiken een fijnstructuur poedercoating, deze heeft een lichte structuur in het oppervlak, oogt mat en is – t.o.v. een gladde coating – minder krasgevoelig & kleine oneffenheden vallen minder snel op.

Meer over de prijs.

Voor de afwijkende RAL kleur service hanteren wij een vaste prijs per unieke RAL kleur. Wij rekenen deze “plusprijs” pér bestelling, pér RAL kleur. Dit houdt in dat de (meer)prijs voor een “afwijkende RAL kleur” gelijk is, of u nu 1 of 10 leuningen in die specifieke RAL-kleur besteld, wel zo eerlijk!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
verven binnenmuren Previous post Zo schilder je je binnenmuren als een baas!
kliklaminaat leggen Next post Tips voor het leggen van kliklaminaat