Read Time:2 Minute, 48 Second

Wat is er heerlijker dan op een hete zomerdag een frisse duik te nemen in je eigen zwembad? Met zomers die steeds warmer worden wordt het steeds aantrekkelijker om een eigen zwembad aan te schaffen. 

Bij De Zomerspecialist ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige opzetzwembaden voor iedere tuin en voor elk dakterras. In dit artikel wordt uitgelegd wat kenmerkend is aan een Bestway zwembad. Denk bijvoorbeeld aan prijs/kwaliteit verhoudingen, het opzetgemak en het materiaal. Als je een zwembad wilt bestellen, willen we je hieronder duidelijk maken wat belangrijk is om op te letten. 

De kwaliteit 

Uiteraard wil je dat je zwembad van goede kwaliteit is. 

Bij onze Bestway zwembaden zit dit zeker goed. Neem bijvoorbeeld het Steel pro opzetbad. Het bad is ongeveer 66 centimeter hoog en heeft een afmeting van 2 bij 3 meter. De wanden zijn gemaakt van driedubbele polyester lagen. Om het water er makkelijk ook weer uit te laten lopen, zit er een ventiel in het bad. Je kunt bij het zwembad een losse filterpomp bestellen, zodat het water schoon blijft. Al met al is dit een groot, stevig bad waar je met het hele gezin veel plezier van zult hebben. 

Het frame

Bij een opzetzwembad is uiteraard de sterkte van het frame erg belangrijk. De Bestway opzetbaden hebben een stevig en stabiel stalen buisframe, gecoat met een beschermingslaagje ter bescherming van het frame. Dit laagje voorkomt corrosievorming. Erg belangrijk, je wilt uiteraard niet dat het frame gaat roesten. 

Opzetgemak

Er zijn verschillende modellen, bijvoorbeeld de Bestway Steel Pro en de Bestway Power Steel zwembaden. In de basis worden ze allebei op dezelfde manier opgezet. Gereedschap is hierbij niet nodig. Als je het zwembad wilt opzetten, plaats je het allereerst op een vlakke ondergrond die ook stevig is. Leg alle onderdelen klaar en spreid de liner uit over een grondzeil. Maak de buizen vast aan de liner, in de handleiding lees je hoe je dit moet doen. Maak nu de hoekstukken, zijsteunen en voetjes vast en monteer het zwembad verder af.

Als je een Bestway zwembad met pomp gekocht hebt, kun je nu de filterpomp plaatsen en tot slot vul je het zwembad met water en is het klaar voor gebruik. Met 2 tot 3 personen zou je het zwembad in ongeveer 20 minuten tijd kunnen opzetten. 

Prijs-kwaliteitverhouding

Hoe verhouden zich de prijs en de kwaliteit van dit type zwembad? Dit is uiteraard een belangrijke vraag, je wilt als koper waar voor je geld. Wanneer je besluit tot aanschaf van een Bestway zwembad koop je echt kwaliteit voor de scherpst mogelijke prijs, een win-winsituatie dus.

Verschillen

Zoals al gezegd zijn er verschillende modellen. Welk model je aanschaft, is afhankelijk van je situatie. Je kunt kiezen uit een rond of een rechthoekig zwembad en ook zijn er diverse afmetingen beschikbaar. Bedenk vooraf met hoeveel personen je van het zwembad gebruik wilt maken en stem hier je aankoop op af. 

Conclusie

Hopelijk is je na het lezen van dit artikel duidelijk geworden wat belangrijk is bij de aanschaf van een opzetzwembad. Bij De Zomerspecialist zijn we ontzettend enthousiast over ons assortiment opzetzwembaden en we hopen dat we dit enthousiasme kunnen delen met onze klanten. Uiteindelijk is dat ons doel, klanten die tevreden zijn met en genieten van hun eigen zwembad. Daar gaan we voor!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tuintegels coating Previous post Wat is een tuintegel met coating?
keuken essentials Next post Welke keuken essentials mogen echt niet ontbreken?