Read Time:2 Minute, 19 Second

Ieder jaar veranderen de interieurtrends. Natuurlijk verander je jouw interieur niet ieder jaar compleet van A tot Z, maar zo nu en dan een flinke opfrisbeurt om het in huis gezelliger en sfeervoller te maken, kan geen kwaad. En er ligt weer veel moois in het verschiet voor mensen die hun interieur willen opknappen. Wat zijn de herfst en winter interieurtrends 2019-2020 die je in de gaten moet houden? In elk geval behoren marmer en keramiek tot de niet te missen nieuwste woontrends 2020. Doe hieronder frisse ideeën op om een keramiek en marmer interieur te creëren en doe mee met de interieurtrends 2020 die het helemaal gaan maken!

1. Gebruik marmeren en keramiektegels voor een klassieke look

Marmertegels in de keuken, badkamer of hal leggen is een van de woontrends voor komende winter. Marmer vloertegels geven een authentieke twist aan het interieur, zeker als je kiest voor een combinatie met meubilair in klassieke en natuurlijke interieur kleuren 2020 als bruin, grijs, wit of lichtgroen.

2. Met marmer kun je alle kanten op

Marmer sluit goed aan op alle populaire interieur kleuren 2020, omdat een marmer interieur in diverse kleuren opgebouwd kan worden. Kies je voor marmer dat wit of lichtblauw is, dan zorgt dat voor een luxueuze en klassieke sfeer. Houd je meer van een stoer en spannend interieur, dan is groen of zwart marmer voor jou geschikt als een van de nieuwste woontrends 2020. Je kunt jouw fantasie en creativiteit dus de vrije loop laten door marmeren en keramische elementen in huis te gebruik, bijvoorbeeld met marmertegels, tafeltjes met een keramisch blad en of losse decoraties.

marmeren decoraties

3. Een nieuw keukenblad van marmer

Wil je aansluiten op de herfst en winter interieurtrends 2019-2020, dan kun je dit doen door een mooi wit of lichtblauw marmeren keukenblad te kopen. Door deze relatief simpele ingreep kun je een ouderwetse, gedateerde keuken in één klap omturnen in een eigentijdse keukenruimte.

4. Keramiek en marmer in de badkamer

Keramiek gebruiken in de badkamer geldt ook als een van de woontrends voor komende winter. Breek de ouderwetse tegeltjes eruit en kies voor keramiek en marmer aan de muur, in de door jouw gewenste interieur kleuren 2020. Naast deze topper onder de interieurtrends 2020 kun je de badkamer natuurlijk nog verder verbouwen, zodat deze een nog luxere sfeer uitstraalt. Dat doe je door bijvoorbeeld een hangend toilet te plaatsen en een comfortabele regendouche met nieuwe douchecabine te installeren.

marmeren decoraties

5. Losse sfeerelementen en decoraties

Door leuke keramische en marmeren voorwerpen in huis te gebruiken, wordt het interieur een stuk gezelliger en sfeervoller. Dit kan vrij eenvoudig door een marmer interieur vorm te geven via enkele keramische vazen op tafel zetten. De oude, versleten stenen of houten vensterbank vervangen door een marmeren variant is ook een prima optie!

marmeren decoraties
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
eenpersoons slaapbank Previous post Handig en stijlvol: een eenpersoons slaapbank
Wat elke fiere dame in haar slaapkamer moet hebben Next post Wat elke fiere dame in haar slaapkamer moet hebben? Een make-up tafel!