Read Time:3 Minute, 30 Second

Wanneer je wel eens gasten over de vloer krijgt, die ook nog eens blijven overnachten, dan is het mooiste als u daarvoor een aparte logeerkamer heeft. Maar de luxe van een extra logeerkamer is niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog, de meeste huishoudens hebben geen logeerkamer. Logees zijn dan genoodzaakt om een opblaasbaar matras of een slaapmatje mee te brengen, om toch bij jou te kunnen slapen in de woonkamer of in een andere ruimte in je huis. Als je zeer regelmatig logees krijgt, misschien is het dan een idee om zelf voor een multifunctionele slaapplek te zorgen, zoals een mooie slaapbank?

Waarom is een eenpersoons slaapbank zo handig?

Het grote voordeel van een slaapbank is, dat je de slaapbank kunt gebruiken als een bank om op te zitten en in een mum van tijd kunt omzetten naar een comfortabel bed. Een slaapbank voorkomt dat je een extra bed beschikbaar moet hebben en je kunt hiermee dus enorm veel ruimte besparen. Je gebruikt de slaapbank multifunctioneel als zowel een zitplaats als slaapplaats. Je hoeft ook geen opblaasbare matrassen in huis te hebben die regelmatig stuk gaan of slaapmatjes die absoluut niet comfortabel liggen. Met een slaapbank presenteer jij je als een goede gastheer of gastvrouw, die ook denkt aan het comfort van de gasten.

Een eenpersoons slaapbank, kan dat?

Wanneer je aan een slaapbank denkt, denk je waarschijnlijk aan een tweepersoons bank die je tot slaapplek kunt omzetten. De traditionele slaapbanken zijn dit inderdaad ook. Er zijn hier talloze verschillende soorten slaapbanken van. De ene slaapbank is gemakkelijker in een slaapplek om te zetten dan de andere. Maar een veelgehoorde klacht bij traditionele slaapbanken is, dat ze altijd zo lelijk zijn en niet in het interieur passen. Dit kan zeker anders en wel met de eenpersoons slaapbank. Een eenpersoons slaapbank is handzaam en daardoor gemakkelijk tot een slaapplek om te zetten en te verplaatsen. Hierdoor kun je ook meerdere compacte eenpersoons slaapbanken in een ruimte zetten. Vooral wanneer ze er ook nog eens heel stijlvol uitzien, zijn eenpersoons slaapbanken een prachtige blikvanger in je interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan de slaapbanken van Haru en Peggy.

Eenpersoons slaapbank Haru

Haru Eenpersoonsslaapbank fluweel lichtroze
Uitgeklapt eenpersoonsbank Haru

Haru heeft een groot assortiment van verschillende eenpersoons slaapbanken. Kenmerken van de Haru eenpersoons slaapbanken zijn, dat deze er zeer stijlvol uitzien, van uitstekende kwaliteit zijn en met het retro uiterlijk in vele mooie kleuren te verkrijgen zijn. De Haru slaapbank ziet eruit als een retrostoel. Op het eerste gezicht zie je niet eens dat de bank tot slaapplek is om te vormen. Een slaapplek maken is dan ook heel eenvoudig. Het slaapgedeelte is als het ware ‘opgerold’ en vormt de zitting. Je kunt uit de inkepingen uit de stof de voorste poten uitklappen, waarna je de bovenste zitting openklapt. Aan de achterzijde van de rugleuning zitten ook twee inkepingen in de stof, waaruit de poten geklapt worden. De rugleuning trek je naar achteren en je slaapbank is gereed. Je kunt de rugleuning ook omhoog laten staan, dan heb je een heerlijke ligbank voor jezelf. De eenpersoons slaapbanken van Haru zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Je kunt kiezen voor stof of leer en poten in chroom of van hout. De prachtige stijlvolle retrokleuren, zoals turkooisblauw, botergeel, lichtroze, zwaangrijs of saffierblauw, zorgen dat je Haru slaapbank een blikvanger in je woonkamer is en tevens een zeer comfortabele slaapplek.

Haru eenpersoonsslaapbank turkooisblauw
Haru eenpersoonsslaapbank, botergeel

Eenpersoons slaapbank Peggy

Peggy eenpersoonsslaapbank

Peggy heeft zeer moderne en stijlvolle eenpersoons slaapbanken op de markt gebracht, die niet in je interieur mag ontbreken. Het bijzondere aan de Peggy eenpersoons slaapbank is, dat deze geen poten heeft. Maar door de dubbele zitting hoef je niet heel laag bij de grond te zitten. Omdat er geen poten aanwezig zijn bij de Peggy eenpersoons slaapbank, is de bank heel gemakkelijk en zonder moeite uit te klappen tot een eenpersoons matras. Door de polyester binnenzijde zit en lig je altijd heel comfortabel. Heb je behoefte aan een tweepersoons slaapbank? Dan zet je er een tweede Peggy eenpersoons slaapbank naast. Dit is het voordeel van de flexibele eenpersoons slaapbanken van Peggy. De slaapbanken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwaangrijs en bermuda oranje.

Peggy eenpersoonsslaapbank

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
oosterse sfeer creeren Previous post De winter komt er weer aan, een knusse Oosterse sfeer creëren doe je zo!
Marmer en keramiek interieurtrend Next post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: Marmer en keramiek