Read Time:2 Minute, 4 Second

Jouw fiets ziet er een beetje oud uit en je wilt graag een nieuwe kopen. Maar eigenlijk heb je er niet echt veel zin in om weer op zoektocht te gaan en je wilt liever niet een hoop geld uitgeven. Gelukkig is dat niet nodig. Jouw oude fiets ziet er misschien oud uit, maar hij werkt nog prima. Daarom is het een goed idee om de handen uit de mouwen te steken en jouw fiets een nieuwe look te geven met sikkens rubbol xd high gloss! Wil je toch een andere lak voor jouw fiets? Lees dan gauw verder om te weten te komen welke jij kunt gebruiken!

De verf

Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste verf in huis hebt liggen. Niet al het verf is namelijk geschikt voor de materialen waaruit jouw fiets bestaat. Je komt al een heel eind met sikkens rubbol xd hiwijzonol lhb sdt ultra hoogglanslak. Deze lak is geschikt voor buiten, dus ook voor jouw metalen fiets! Een extra voordeel is dat de lak tien jaar meegaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jij jouw fiets om de zoveel tijd weer een lakje verf moet geven. indien jij toch een sneller alternatief wilt hebben, is spuitverf ook een goed idee!

Aan de slag!

Fietsen zit in het bloed van een hoop Nederlanders. Een fiets is namelijk een handig vervoermiddel waar je niet heel veel geld aan hoeft uit te geven. Omdat veel mensen een of meerdere fietsen hebben, kan het voorkomen dat iemand dezelfde fiets als jij heeft. Uniek zijn is leuk, dus jouw fiets verven is een goed idee! Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat de fiets helemaal gedemonteerd is. Kies daarna een werkplek uit die een beetje vies mag worden, want je wilt natuurlijk niet dat de verf terecht komt op jouw spullen. Ook is het belangrijk om de fiets te schuren. Breng een laag grondverf aan en ga daarna aan de slag met de gekozen verf!

Met deze tips ben je er helemaal klaar voor om jouw oude vertrouwde fiets een transformatie te geven! Zorg er allereerst voor dat de fiets gedemonteerd is en kies een geschikte werkplek uit. Jouw fiets verven is een duurzaam idee, want het zou zonde zijn om een nieuwe fiets te kopen als jouw fiets nog prima werkt! Heb je verf nodig voor een ander project, zoals jouw huis? Neem dan vooral een kijkje op verfspullen.nl!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Is airconditioning in huis de moeite waard?
stoken met pellets Next post Op duurzame wijze je huis warm houden dit najaar