Read Time:1 Minute, 58 Second

Je woning is hoe je het ook wendt of keert de belangrijkste plaats in je leven. Het is de plek waar je eet, tot rust komt, tijd doorbrengt met je dierbaren en helemaal jezelf kunt zijn. Dat een prettige woonsfeer belangrijk is, kunnen we dan ook wel een understatement noemen. Een thuisgevoel bevordert je mentale en je fysieke gezondheid, wat je algehele kwaliteit van leven goed doet. Maar hoe zorg je voor dat ultieme thuisgevoel?

Hoe creëer je het juiste gevoel in je eigen woning?

Het interieur en de decoratie die je in je woning plaatst, worden vanzelf ‘eigen’. En terwijl veel mensen genoegen nemen met dat gevoel, is er ook een toenemend aantal personen dat zich realiseert dat dat niet voldoende is. ‘Eigen’ is namelijk iets anders dan ‘geheel bij je persoonlijkheid passend’. En dat laatste is toch wel de absolute voorwaarde om dat ultieme thuisgevoel te creëren. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Door de grote woonketens eens links te laten liggen en op zoek te gaan naar originele ontwerpen. Tweedehands design meubelen kunnen je daarbij van dienst zijn. 

Ambachtelijk vervaardigde banken van eigen bodem

Bij Whoppah, dé marktplaats voor tweedehands design en kunst, vind je een ruim aanbod aan meubilair. Een van de meest geliefde stukken is de Gelderland bank, die verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren en materialen. De banken werden stuk voor stuk ambachtelijk gefabriceerd in eigen land en zijn tegelijkertijd robuust en elegant. Dankzij het grote aantal mogelijkheden is er voor ieder interieur wel een passende Gelderland bank te vinden. 

Een fauteuil waar je niet meer uit wilt komen

Ben jij juist op zoek naar een zitmeubel helemaal voor jou alleen? Een plek om je even terug te trekken met een goed boek en een kop thee? Om de dag even door te nemen en te dromen van de toekomst? Dan is een Leolux Pallone een ware aanrader. Deze fauteuil lijkt nog het meest op een grote poef, maar dan met een comfortabele rugleuning. Wie hier eenmaal op neerstrijkt, blijft het liefst zo lang mogelijk zitten. De Leolux Pallone geeft je het gevoel dat ook een fauteuil ‘als gegoten kan zitten’. Uiteraard kun je een fauteuil behalve in je woonkamer ook in je slaapkamer of zelfs je werkkamer plaatsen. In dat laatste geval maakt deze het doornemen van ingewikkelde documenten een stuk aangenamer! 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Moderne veranda in de tuin (laten) bouwen: zo pak je ’t aan!
Next post Daarom wil je een N701 bank van Ethnicraft!