Read Time:1 Minute, 54 Second

Natuurlijk moet je nieuwe bank comfortabel zitten. Maar het oog wil ook wat. En als je nieuwe bank dan ook nog eens ethisch vervaardigd is, zit je helemaal goed. Daarom: 4 redenen waarom een Ethnicraft bank uit de N701 collectie een goed idee is.

  1. Een N701 bank van Ethnicraft is tijdloos

Zoals de beroemde rode wijnen uit de Bordeaux-streek erom bekend staan dat ze lekkerder worden met de jaren, zo blijft ook een bank of fauteuil van Ethnicraft jarenlang mooi. Dit komt doordat de ontwerpen een tijdloos design hebben. Een kijkje in de webshop van interieurwinkel Kavel 84 is hiervan het beste bewijs. Al scrollend langs de modellen uit de N701 collectie van Ethnicraft komen er verschillende authentieke en tijdloze modellen aan je voorbij. Iets waar het Antwerpse bedrijf al meer dan 25 jaar om bekendstaat.

  1. Een N701 bank van Ethnicraft is duurzaam

Waar de meubels van Ethnicraft ook om bekendstaan, is de hoogwaardige kwaliteit. Van een bank van dit Belgisch designbedrijf heb je echt jarenlang plezier. Dat komt doordat voor de banken gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en stevige materialen, zoals stof of leer. Die gaan echt heel lang mee − soms zelfs generaties lang. Een N701 bank of fauteuil is dan ook een mix van tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit.

  1. Een N701 bank van Ethnicraft is een echte designklassieker

Een ander kenmerk van een fauteuil of bank uit de N701 collectie van Ethnicraft is het design. Met een stoffering tot de grond, authentieke stiknaden en een lage zit met een eveneens lage rug. Dat maakt een N701 bank van Ethnicraft naast tijdloos en duurzaam ook stijlvol.

  1. Een N701 bank van Ethnicraft is eerlijk tot stand gekomen

Ethnicraft − what’s in a name? − heeft ethiek hoog in het vaandel staan. Daarom werkt hun productiepersoneel wereldwijd onder goede arbeidsvoorwaarden, in uitstekende arbeidsomstandigheden, tegen eerlijke lonen. Je tijdloze, duurzame designerbank is dus ook nog eens op eerlijke wijze tot stand genomen. En zeg nu eerlijk: dan zit je toch nóg een stuk comfortabeler op je Ethnicraft N701 designerbank?

Laat je adviseren

Wil je weten hoe je een N701 bank van Ethnicraft mooi kunt integreren in je interieur? Of hoe je hem kunt combineren met bijvoorbeeld een mooie BOK eetkamerset van Ethnicraft? De professionele interieurstylisten van Kavel 84 adviseren je graag.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tweedehands-design-meubelen Previous post Creëer met tweedehands design meubelen het ultieme thuisgevoel
sloten openen den bosch Next post Sloten openen in Den Bosch, zo doe je het.