Read Time:2 Minute, 18 Second


Is jouw keuken toe aan een frisse update? Lees dan gauw verder hoe jij jouw keuken een nieuwe uitstraling kunt geven met Portugese tegels. Deze vrolijke tegels met unieke motieven geven iedere keuken een unieke en eigenzinnige uitstraling. Wat zo bijzonder is aan deze tegels en hoe jij ze kunt gebruiken in jouw keuken? Dat lees je hier.

Authentiek Portugees

tegels keuken

In de Portugese keuken zijn ze niet weg te denken, tegels met een uniek motief. Het maakt standaard onderdeel uit van de Portugese keuken. Hierdoor heeft de keuken een unieke en direct vrolijke uitstraling. Het mooie hiervan is dat de tegels ook direct een stijlvolle sfeer geven. Niet voor niets dat de authentieke Portugese vloertegels tegenwoordig een wereldwijd succes zijn. Ook in Nederland zien we deze bijzondere tegels steeds vaker terug in de keuken.

Jouw eigen motief

Er zijn veel verschillende soorten Portugese vloertegels. De collectie van Floorz.nl biedt een breed scala aan verschillende tegels en verschillende motieven. Het mooie ervan is dat het mixen en matchen van deze tegels het pas echt bijzonder maakt. Ben jij uitgekeken op jouw saaie witte tegelvloer in de keuken en kun je wel iets spannender gebruiken? Dan is deze Portugese stijl echt iets voor jou. Mix en match met de vloertegels voor een uniek resultaat in jouw keuken.

portugese tegels keuken

Iedere stijl

Portugese tegels zijn direct de eyecatcher van iedere keuken. Ze zijn daardoor goed te combineren met andere stijlen. Zowel een keuken in de landelijke stijl of een Scandinavische stijl kunnen eruit springen met deze bijzondere tegels. Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw hele keuken moet veranderen. Wanneer jij de tegels van FLOORZ legt, heeft jouw keuken direct een ander gezicht. Geef jouw keuken dus een update met deze tegels van FLOORZ.

oude tegels keuken

Zachte tinten

Waar je in Portugal nog vaak felle tinten ziet in de keuken, kiest FLOORZ ervoor om deze tegels voornamelijk in zachte tinten aan te bieden. Hierdoor hebben zij een karakteristieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor verschillende Portugese tegels uit de collectie in zachte grijstinten. Hierdoor heb je een unieke vloer in de keuken, maar blijft het er stijlvol uitzien. De collectie Portugese vloertegels bevat tinten die in ieder interieur passen. Wil je jouw Scandinavische keuken net wat hipper maken? Dan komen deze vloertegels goed van pas!

Ben jij uitgekeken op jouw keuken, maar heb je geen zin of budget voor een complete verbouwing? Leg er dan een nieuw vloer in met Portugese tegels of mooie oude tegels! Zo geef je jouw keuken een nieuw leven. Mix en match de unieke tegels voor het optimale resultaat. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje in de collectie en bestel jouw nieuwe Portugese vloertegels!             

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
modern chesterfield Previous post Chesterfields passend bij je interieur
nieuwbouw huis gekocht Next post Nieuwbouw huis gekocht? Stappenplan voor de inrichting!