Read Time:2 Minute, 45 Second

Chesterfield meubelen zijn uniek doordat ze ondanks het in het oog springende, uitgesproken design in vrijwel elk interieur wel zijn plaats vinden, mits je een goede match met andere meubelstukken in je woonkamer weet te vinden. Daarom adviseren wij je hier graag over de pracht en praal van een Chesterfield meubelstuk en hoe jij deze kunt inpassen in verschillende interieurstijlen.

Springvale Chesterfields

Springvale Chesterfield banken onderscheiden zich door haar traditie. Het merk is eigenzinnig en trekt zich weinig aan van de heersende modes, en dat heeft zich uitbetaald. Juist omdat het zich vasthoudt aan traditie en authenticiteit, is de bank vandaag de dag nog steeds zo ongekend populair bij klanten. Het basismodel is sedert een paar honderd jaar gelijk gebleven: ruitenpatroon, knopen en een genagelde voorkant. De bekleding van veel Chesterfields bestaat uit leer, maar ze zijn vandaag de dag ook te krijgen in velours of een gladde stof.

Hoge kwaliteitsmeubelen

Een ander onderscheidend kenmerk van de Chesterfield bank is de buitengewoon lange levensduur. Bij intensief gebruik wordt deze op 30 jaar of langer geschat. Dat is te danken aan de hoge kwaliteit van de stoffen en materialen waaruit de Chesterfield bank is vervaardigd. De lange levensduur zorgt er ook voor dat de Chesterfield bank een hoge restwaarde heeft. Ben je na 10 jaar bijvoorbeeld toe aan een make-over van je woonruimte, kun jij je Chesterfield vaak voor duizenden euro’s op Marktplaats slijten en zal je geen enkele moeite vinden daar geïnteresseerden voor te vinden.

klassieke chesterfield

Chesterfields combineren met een klassiek, modern of industrieel interieur?

Springvale.nl is een bedrijf dat zich richt op het importeren van Springvale Chesterfield meubels uit Engeland. Springvale Chesterfields onderscheiden zich doordat ze rekening houden met verschillende interieur designs. Dus wil je je woonkamer klassiek, modern of industrieel inrichten, dan heeft het bedrijf altijd wel een Chesterfield in de aanbieding die daar naadloos in past. Het bedrijf levert bovendien echte, oorspronkelijke Chesterfields, want doordat er veel imitatie Chesterfields zijn is het soms nog moeilijk uit te maken welke authentiek zijn.

Klassiek in een modern jasje

De Chesterfield bank is een klassiek meubelstuk, maar wil je de algemene look van de woonkamer een modern jasje meegeven, dan kan dat ook. Het is tegenwoordig niet ongebruikelijk om tegenstellingen in je woonkamer te creëren, als ze goed op elkaar afgestemd zijn. Zeker Premium Chesterfield lenen zich ervoor om een sprankelend, uitdagend interieur mee te helpen opbouwen.

Rauw en industrieel

industrieel chesterfield

Een Chesterfield bank past daarnaast goed in een industriële interieurstijl. Het vloekt zeker niet als je bijvoorbeeld een cognac kleurige Chesterfield van een witstenen, met bakstenen nog zichtbare, achtergrond voorziet.De ruwe uitstraling van de met leer overtrokken bank past bij uitstek bij een industrieel. Kijk anders naar plaatjes op internet, als je een visuele indruk hiervan wilt krijgen.

Verschillende kleuren en materialen zorgen voor diversiteit

kleuren chesterfield

Daarbij moet je je bedenken dat Chesterfield vandaag de dag lang niet meer uitsluitend bruinachtig, ouderwets zijn. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, ook in populaire, eigentijdse kleuren als grijs of wit. Daarnaast bestaat er een rijke variatie in verschillende armsteunen en rugsteunen. Ook de verschillende leertypen laten genoeg keus over voor de klant. Dus dat een Chesterfield uitsluitend bij mensen op leeftijd in de woonkamer staat, is een gedateerd vooroordeel!             

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
gereedschap Previous post DIY: Met de juiste middelen en een beetje hulp van het internet kun je meer dan je denkt
Next post Creëer een bijzondere sfeer in de keuken met Portugese tegels