Read Time:2 Minute, 4 Second

Verlichting in huis is zeer sfeerbepalend en kan je woonkamer of slaapkamer een warme gloed geven. Je weet waarschijnlijk al hoe je je woning gezelliger kan maken met staande lampen, tafellampen of hanglampen, maar heb je weleens gedacht aan LED Strips? Met behulp van LED Strips kun je zelf gemakkelijk de verlichting in huis aanpassen, met name op plekken waar traditionele verlichting niet geplaatst kan worden. LED Strips kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden achter boekenplanken, onder je bed of onder keukenkastjes. In dit artikel geven we je een aantal ideeën om creatief je huis te verlichten met LED Strip sets.

De keuken

Voor goed zicht bij het voorbereiden van de maaltijd kan het plaatsen van LED Strips aan de onderkant van de bovenste keukenkastjes een uitkomst zijn. Hierdoor kun je veilig de maaltijd bereiden en recepten lezen.

Voor donkere voorraadkastjes en planken zijn LED Strips erg handig. Door deze op de planken te bevestigen, kun je makkelijker ingrediënten, servies of glaswerk vinden die je nodig hebt bij het koken.

Ook ter decoratie is LED verlichting heel handig in de keuken. Plak de licht strips tussen de vloer en je keukeneiland om je keuken een luxe sfeer te geven.

De badkamer

De badkamer is voor veel mensen de ultieme plek in huis om te ontspannen. Om een ontspannen sfeer te creëren is de juiste verlichting cruciaal. Plaats bijvoorbeeld LED Strips achter de spiegel randen, rond de badkuip of onder de wastafel voor een rustgevende sfeer. Let hierbij wel op dat je alleen LED verlichting gebruikt die geschikt is voor vochtige omgevingen.

De slaapkamer

Aan het einde van een lange dag is de slaapkamer een toevluchtsoord om echt tot rust te komen. LED verlichting kan in de slaapkamer gebruikt worden om de perfecte sfeer te creëren, door LED Strips te plaatsen achter het bedhoofd, onder het bed of langs de randen van het plafond. Ook voor kinderkamers is LED verlichting heel geschikt. Door de LED Strips onder kinderbed te plakken hoeft niemand zich nog zorgen te maken om monsters onder het bed!

De woonkamer

De woonkamer is vaak niet de eerste ruimte waaraan men denkt als het gaat om stripverlichting, maar toch kunnen LED Strip sets hier veel toevoegen aan een warme en knusse sfeer. Plaats de strips achter schilderij lijsten, achter de televisie of rondom de raamkozijnen voor een uitnodigende uitstraling.

Voor extra comfort in huis kun je ervoor kiezen handsfree LED verlichting te plaatsen, zodat je de verlichting gemakkelijk aan kan doen of dimmen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
niet ontbreken in tuin Previous post Wat mag er niet ontbreken in jouw tuin?
houten vloer Next post 4 Verrassende voordelen van een houten vloer