Read Time:1 Minute, 53 Second

Zit jij veel achter de computer voor bijvoorbeeld je werk of omdat je van gamen houdt? Dan ben jij vast wel eens flink gefrustreerd geraakt vanwege traag internet. Goed nieuws! Momenteel wordt door heel Nederland de internetbekabeling aangepakt, waardoor jij binnenkort razendsnel internet door glasvezel hebt. 

Wat is glasvezel?

Glasvezel is de snelste optie die je hebt voor internet en is door de reden ontzettend gewild. De uploadsnelheid is met internet van glasvezel net zo snel als de downloadsnelheid, zodat je zonder frustratie grote bestanden kunt uploaden en/of versturen. Extra fijn om te weten dat nu in veel gemeenten plannen liggen, om alle woningen en kantoren te voorzien van glasvezel internet. 

Wat zijn de voordelen van glasvezel?

Naast dat glasvezel internet razendsnel is, heeft het nog meer voordelen dan gewoon internet. Je vindt alle voordelen hieronder:

  • De glasvezels zijn sterker dan vezels van oude kabels 
  • Glasvezel is beter beschermd tegen hoge temperaturen 
  • Het is veiliger omdat data niet onderschept kan worden
  • Storingen zijn verleden tijd

Glasvezel internet onafhankelijk vergelijken

Glasvezel vergelijken doe je het beste online. Zo heb jij altijd een onafhankelijk beeld van jouw opties. Controleer of je op jouw postcode al gebruik kunt maken van glasvezel internet. Vergelijk vervolgens simpel en vrijblijvend de kosten en de snelheid met die van andere providers. Zo mis jij geen informatie en kun je de beste keuze maken voor jouw situatie.

Makkelijk afsluiten of overstappen van internet

Als je klaar bent met de postcode check, dan weet je of je in aanmerking komt voor glasvezel, zodat je voordelig een internetabonnement kunt afsluiten. Heb je liever geen abonnement, omdat je bijvoorbeeld al gebruik maakt van andere services? Kies er dan voor om alleen glasvezel af te sluiten of stap eenvoudig over. In de meeste gevallen zetten de de providers alle contracten voor jou over, waardoor je daar niet meer op hoeft te letten! Bedenk dus van te voren wat je nodig hebt en hoe jij de meeste voordeel kunt krijgen. 

Nu ben jij op de hoogte van hoe je kunt controleren of glasvezel al een optie is voor jouw woning. Kom jij nog niet in aanmerking voor glasvezel, maar wil je dat graag wel? Check de vorderingen voor het aanleggen van glasvezel bij jouw gemeente.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
mooie design wasmand Previous post Verrijk je badkamer met een mooie design wasmand
tips voor het ordenen Next post Tips voor het ordenen en opruimen van bedlinnen