Read Time:1 Minute, 48 Second

Als kunstenaar ben je na een aantal jaren hard werken inmiddels op het punt gekomen dat het publiek je zoekt en gelukkig ook weet te vinden. Steeds vaker komen aanvragen van verzamelaars binnen en ook de verkoop van je werk vanuit je atelier begint steeds meer op gang te komen. En waar je voorheen je werk tentoonstelde in het lokale restaurant, krijg je nu zelfs geregeld verzoeken om te exposeren uit het buitenland.

Een aspect waarmee je de laatste tijd steeds vaker geconfronteerd is het vervoer en transport van je werk. Het is in het verleden meermaals gebeurd dat jouw kunst bij aankomst beschadigd bleek te zijn, doordat je doeken bijvoorbeeld waterschade opliepen tijdens het transport of dat de hoeken van lijsten zwaar beschadigd raakten. Het is zelfs een keer voorgekomen dat de bezem die in de bestelwagen stond na een plotselinge en onvoorziene bocht dwars door een van je werken heen ging en het onherstelbaar vernielde.

Zodoende dat je de laatste tijd bent gaan speuren naar wat de beste mogelijkheden zijn om je werk van de ene naar de andere locatie te vervoeren. Natuurlijk zou het het beste zijn als je je werk in speciaal op maat gemaakte kratten zou kunnen transporteren, maar helaas is die luxe alleen weggelegd voor werken van grote meesters die behoorlijk wat meer waard zijn dan wat kopers vooralsnog voor jouw creaties neerleggen. 

Verhuisdekens zijn effectief, goedkoop en je kunt ze eindeloos gebruiken

Gelukkig ben je inventief en heb je na het nodige testen een perfecte manier gevonden om jouw werken te kunnen vervoeren zonder dat ze daarbij ook maar enige vorm van schade oplopen. Door je werken in verhuisdekens te wikkelen, kun je ze namelijk  makkelijk beschermen tegen schokken, vocht en andere onvoorziene omstandigheden die je werken normaal gesproken zouden kunnen beschadigen. 

Verhuisdekens zijn in verschillende maten te bestellen, zijn eenvoudig in gebruik en je kunt ze daarnaast blijven gebruiken, waardoor ze een ideale en duurzame manier zijn om jou ervan te verzekeren dat je werk beschermd is en in goede staat op bestemming aankomt. Voorkom schade aan je spullen tijdens transport door speciale pak- en verhuisdekens te gebruiken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
loungeset-kopen Previous post Dit zijn de leukste loungesets om ultiem te ontspannen in jouw tuin
minder-plastic-gebruiken-in-de-badkamer Next post Hoe minder plastic gebruiken in de badkamer? 10 tips op een rijtje!