Read Time:3 Minute, 33 Second

De woningmarkt is niet altijd even makkelijk. Je wilt goed advies hebben over wat er allemaal mogelijk is en zoekt daarom naar iemand die verstand van zaken heeft na jarenlange ervaring op de onroerend goed markt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of verhuur van een huis of bedrijfspand, een goede makelaar weet je op al deze vlakken advies te geven en bij te staan om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuzes maakt. 

Als je in de regio Alkmaar op zoek bent naar zo’n makelaar, dan ben je bij Pinedo Makelaardij aan het juist adres. Deze makelaardij is gevestigd en begonnen in Alkmaar, maar is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt in Noord-, Zuid-Holland, Utrecht en Overijssel. Met een gedegen kennis van de huidige woningmarkt kunnen de medewerkers van Pinedo Makelaardij je uitstekend adviseren. Of je nu op zoek bent naar een huis,  je wilt je huis verkopen of misschien verhuren, dan heeft Pinedo verschillende pakketten voor je samengesteld om er zeker van te zijn jou optimaal van dienst te kunnen zijn. 

Voor woningverkoop stelt Pinedo een persoonlijk verkooppakket samen

Mocht je van plan zijn je woning te verkopen, dan kan Pinedo Makelaardij je daarbij uitstekend bij helpen. Na een vrijblijvende afspraak stelt een ervaren medewerker een verkooppakket voor je samen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de waardebepaling van je woning, er wordt gewerkt om een goed gedocumenteerd dossier van je woning te maken, voorzien van professionele foto’s en teksten over je woning. Daarnaast stellen zij een goede verkoopbrochure samen en worden er advertenties geplaatst op websites zoals funda.nl en sociale media. 

Als het eenmaal zover is, neemt Pinedo Makelaardij ook het verzorgen van bezichtigingen voor haar rekening. Onderhandelingen worden gevoerd namens jou en als het allemaal lukt en je woning wordt verkocht, dan helpen ze bij het opstellen van de koopovereenkomst, de begeleiding van de eindinspectie en de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Op die manier ben je verzekerd van dat je in het hele proces van de verkoop van je woning vakkundig op alle vlakken van begin tot eind wordt bijgestaan. 

Ook bij het zoeken naar een nieuwe woning is Pinedo de ideale adviseur

Hetzelfde geldt natuurlijk ook als je op zoek bent naar een nieuwe woning. Ook hierbij kunnen de medewerkers van Pinedo Makelaardij je vakkundig bijstaan en van het nodige advies voorzien. Zo kunnen je begeleiden bij verdere bezichtigingen en nemen ze een marktonderzoek en prijsadvies op in hun aanbevelingen. Mocht je een woning vinden die je interessant lijkt, dan kan Pinedo Makelaardij voor jou onderhandelen, begeleiden bij bouwkundige keuringen en een eventuele koopovereenkomst professioneel beoordelen. Ze nemen alles voor hun rekening tot en met de notariële overdracht, zodat je er zeker van bent niet voor onverhoopte verrassingen komt te staan.  

Heb je een bestaande woning die je graag wilt verhuren, dan kun je ook bij Pinedo Makelaardij terecht. Zij bieden een optie tussen een beheer- of een verhuur- en beheer pakket. Daarmee nemen ze je heel wat werk uit handen en regelen naast het verzorgen van de maandelijkse facturatie, het afhandelen van eventuele betalingsproblemen en het doorvoeren van jaarlijkse huurverhoging, ook zaken als het bijhouden van contracten, het afhandelen van klachten van de huurders en het aansturen van een technische afdeling om eventuele problemen te verhelpen. 

Pinedo verzorgt alle aspecten als jij een woning wilt verhuren

Je hoeft je geen zorgen te maken over het zoeken naar huurders of over hoe je je woning op de markt kunt brengen. Pinedo Makelaardij verzorgt professionele foto’s van je woning en zorgt ervoor dat je woning online gepromoot wordt. Als er geïnteresseerde partijen zijn, dan nemen de medewerkers ook het opstellen van de huurovereenkomst en het opleveren van de woning voor hun rekening, zodat je verder geen omkijken meer hebt naar zaken die te maken hebben met de verhuur. 

Naast woningen is Pinedo Makelaardij ook gespecialiseerd in bedrijfspanden. Ook hier kunnen de medewerkers je vakkundig te woord staan. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop of verhuur en beheer van een pand, Pinedo heeft jarenlange ervaring om er zeker van te zijn dat je ook op dit gebied als een tevreden klant weer naar buiten zult lopen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
weidswonen slaap Previous post Als thuisblijven de norm wordt deze winter, verdient de slaapkamer een upgrade
stijlvol diner organiseren Next post Een stijlvol diner organiseren? Zo pak je het goed aan!