Read Time:2 Minute, 31 Second

Het lijkt er op dat de komende wintermaanden getekend zullen zijn door de vergaande maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Thuisblijven en vanaf huis werken wordt de komende maanden de norm en sociale contacten worden tot een minimum beperkt. En met de koudste maanden voor de boeg, besluit je daarom om er zeker van te zijn dat je er straks warmpjes bijzit. 

Als je niet de deur uit hoeft en je werk wordt vanaf huis gedaan, hoef je in principe ook de wekker niet perse om zeven uur meer te zetten. Lekker uitslapen en in een warm bed blijven hangen tot de zon opkomt, alvorens je dag te beginnen. Je krijgt er bijna zin in om de komende tijd in huis te blijven. Maar goed, je moet natuurlijk wel nog even het nodige ondernemen voordat het zover is. 

Wat is er fijner dan een comfortabel dekbed waar je onder kunt blijven liggen?

Het voornaamste doel wat je moet verwezenlijken is om een fijn 4 seizoenen dekbed aan te schaffen. Wat is er fijner dan nog even terug onder de wol te kruipen als je ’s ochtends wakker wordt? Je bent inmiddels wel een beetje klaar met het uitgeleefde dunne dekbed wat je nu gebruikt, dus een degelijke investering in een dekbed dat je het hele daar kunt gebruiken is daarom geen verkeerde keuze. 

Je kunt kiezen uit verschillende soorten dekbedden. De vulling van het dekbed speelt daarbij de voornaamste rol. Zo zijn er dekbedden die gevuld zijn met wol en erg comfortabel zijn. Ook kun je tegenwoordig dekbedden krijgen die voorzien zijn van een katoenen vulling. De echte topper is natuurlijk het dekbed met een ganzen donzen vulling. Deze zijn bijzonder comfortabel en wegen een stuk minder dan bijvoorbeeld een wollen dekbed. Ze voelen een stuk luchtiger aan.

Maak het geheel in je slaapkamer echt af met een goed gekozen dekbedovertrek

Natuurlijk is een bed niet af met alleen een dekbed. Je kunt niet zonder een degelijk dekbedovertrek. Met keuzes uit verschillende designs en ontwerpen kun je daarmee ook je slaapkamer nog eens van een bepaalde sfeer voorzien. Ga je voor een ontwerp met een moderne vormgeving, wat aansluiten op je strakke interieur of kies je juist voor een effen kleur omdat dit rustgevend werkt? Ook bij dekbedovertrekken kun je kiezen uit verschillende soorten materiaal waarvan deze zijn gemaakt. Voor deze winter kies je daarom misschien wel voor een flanellen dekbedovertrek. Dat geeft namelijk toch net een beetje wat extra warmte tijdens die koude winterochtend wanneer je eigenlijk niet je bed uit wilt. 

Met een nieuw comfortabel dekbed en wat dekbedovertrekken wordt de winter ineens een stuk aantrekkelijker. En als je dan toch bezig bent is het investeren in twee nieuwe hoofdkussens om je aankoop af te maken dan ook best een luxe is die je jezelf kunt permitteren. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je slaapkamer straks de kamer in huis is waar je de meeste tijd gaat doorbrengen!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Voor in je nieuwe woning fantaseer levendig je over een moderne gietvloer
makelaar alkmaar Next post Ben je op zoek naar een expert in makelaardij, dan is Pinedo de oplossing!