Read Time:3 Minute, 4 Second

Belangrijk bij een deur en bijbehorend kozijn: stijl, kwaliteit en een scherpe prijs

Als je een nieuwe deur met een passend deurkozijn zoekt, ga je natuurlijk niet alleen voor een kozijn en deur die er alleen mooi uitzien. Belangrijk is ook dat je echte kwaliteits kozijnen met bijpassende deuren koopt. En… voor een zo scherp mogelijke prijs. Een goede keuze in dit opzicht zijn zogenoemde Austria deuren met bijbehorende kozijnen. Wat zijn dit precies voor type deuren en deurkozijnen? Wat zijn de voordelen van de nieuwe generatie Austria kozijn werken en -deuren? Welke mogelijkheden zijn er zoal als je Austria deuren en kozijnen wilt kopen?

Wat is kenmerkend voor Austria deuren?

Het merk Austria heeft al een lange geschiedenis. Dit merk is in 1953 opgericht en heeft in de afgelopen 65 jaar telkens een kwaliteitsslag gemaakt. Het resultaat? Strakke, stijlvolle en kwalitatief uitstekende deuren die tegen een stootje kunnen. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs is wat Austria deuren onderscheidt van veel andere deur merken. Verder is typerend voor Austria dat dit deur merk voor elk type interieur een goede binnendeur kan leveren. Of je nu een landelijk en traditioneel huis hebt of een nieuwbouwwoning: als je met een Austria deur niet slaagt, slaag je nergens anders!

De deurkozijnen van Austria: serie Renov8 kozijnen

Een Austria deur past perfect in een de speciaal voor dit merk vervaardigde deurkozijnen. Een van de beste modellen zijn de diverse Renov8 deurkozijnen. Deze hardhouten kozijnen zijn zo ontworpen, dat een Austria deur er snel en direct in te zetten is en naadloos aansluit. Het Renov8 kozijn is geschikt als vervanging voor stalen kozijnen, maar ook om te gebruiken als nieuwbouw- of renovatie kozijn.

De voordelen van goede binnendeuren op een rijtje

De pluspunten van binnendeuren en een goede binnendeur met kozijn, zeker als het om Austria deuren gaat, zijn legio. Zo is de moderne generatie houten binnendeuren van Austria meer dan milieuvriendelijk en duurzaam. Hedendaagse binnendeuren hebben, al je echte kwaliteit en duurzaamheid nastreeft, een FSC-certificaat. Kies je voor dit type houten deuren, dan weet je zeker dat het hout op een verantwoordelijke wijze is geproduceerd in een zogenoemd FSC-bos. Hout dus dat niet ten koste gaat van het milieu of het klimaat. Een tweede voordeel van goede houten binnendeuren kopen is het feit dat dit type deur tijdloos is. Je kunt met hout namelijk alle kanten op en … hout misstaat in geen enkel type interieur. Het materiaal heeft niet alleen een landelijke en natuurlijke uitstraling, maar kan ook – al dan niet in combinatie met glas of kunststof – toegepast worden in moderne interieurs. Ten derde is hout goed voor het binnenklimaat. Hout staat bekend om het feit dat dit materiaal CO2 opslaat en vasthoudt. De luchtkwaliteit in huis wordt dus beter als je kiest voor houten deuren. Ten slotte hebben Austria deuren nog het voordeel dat ze in alle kleurvarianten beschikbaar zijn.

Deuren die eenvoudig schoon te houden zijn

Een groot voordeel van deuren van Austria is het feit dat deze eenvoudig te reinigen zijn. Met de gewone, reguliere schoonmaakmiddelen houd je dit type deuren in prima staat. En niet voor even, maar jarenlang. Let hierbij wel op dat je voor het schoonmaken van houten binnendeuren geen schuursponsjes of schuurmiddelen gebruikt, maar een theedoek of vaatdoek.

Keuze uit diverse modellen en kleuren

Of je nu een moderne woning hebt, zoals een nieuwbouwwoning of een zelfgebouwd energieneutraal huis… of je woont in een flat of villa: een Austria deur in in tal van stijlen en uitvoeringen verkrijgbaar. Prettig is dat je deze deur soort direct kunt ophangen en kunt gebruiken. Ideaal toch?            

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
keuken goedkoop renoveren Previous post Je keuken goedkoop renoveren: 5 tips
urban jungle interieur Next post De herfst en winter interieurtrends 2019-2020: Into the jungle