Read Time:2 Minute, 31 Second

Kleurrijke zitmeubelen van Interlink Sas

Enkel en alleen omdat zitmeubelen gewoon gemaakt zijn om op te zitten, wil niet zeggen dat ze saai moeten zijn. Het merk Interlink SAS bewijst dat keer op keer met zijn speciale aanbod aan opvallende, fleurige zitmeubelen die ongetwijfeld op de verbeelding spreken. Wat Interlink SAS precies te bieden heeft en waarom het zo’n uniek merk is, verdient dan ook een woordje uitleg.

Fleurige zitmeubelen zijn ongetwijfeld een meerwaarde voor de woning

Zitten wordt meteen heel wat aangenamer als je het kan doen op een kleurrijk, speels en opvallend zitmeubel, en dat is precies waar Interlink SAS op aast. De volgende zitmeubelen van Interlink SAS bieden je hoe dan ook een kijke in het aanbod!

interlink sas
Sao Bento Halbank à €118,15

1. Sao Bento Halbank voor ene goede eerste indruk

Deze kleurige Halbank trekt ongetwijfeld de aandacht en behoort tot de collectie Sao Bento. Dankzij de massief houten poten en de MDF houten bank wordt een stevige basis bereikt die dan wordt aangevuld met de opvallende katoenen bekleding. De bank is uitgerust met een IFM Design label en voorziet elke kamer ongetwijfeld van een kleurige tint – waarbij de opvallende motieven de basis vormen!

zitmeubelen van interlink sas
Sao Bento Fauteuil à €169,15

2. Sao Bento Fauteuil, zitten met kwaliteit

Niets beter dan comfortabel zitten in een fauteuil, en zeker als die van Interlink Sas is. Deze zetel behoort eveneens tot de Sao Bento collectie en is uiterst kwalitatief en stevig. Ook hier is de basis vervaardigd uit MDF hout en is de bekleding van katoen. Het IFM Label verzekert de beste kwaliteit, en dat maakt het creatieve en ietwat surreële karakter van deze zetel alleen maar beter!

interlink sas kinderbureaustoel
Tyke Kinderbureaustoel à €118,15

3. Een Tyke kinderbureaustoel, een creatieve droom

Kinderen willen ook wat, en daar zorgt deze speelse stoel voor. De Graffiti collectie voor kinderkamers toont zich van zijn beste kant met deze stoere bureaustoel die bekleed is met kunstleer – waardoor deze uiterst eenvoudig te reinigen is. De hoogte van deze Tyke stoel kan aangepast worden met een luchtpomp, en de leuningen als de poot zijn van polyester en metaal. Zo is de stoel niet enkel fleurig, maar ook kwalitatief!

la paz poef
La Paz stoel + poef à €418,-

4. La Paz poef voor zacht zitcomfort

Er is geen betere manier om het jezelf eenvoudiger te maken in huis dan met deze La Paz poef van Interlink Sas. Naast comfort biedt dit zitmeubel ook een speelse uitstraling die bereikt wordt door de opvallende patronen en kleuren. De fluwelen bekleding en houten poten zorgen daarbij voor een duurzaam zitmeubel, en daar draagt de bekleding – die voor 60 % uit viscose en voor 40 % uit polyester bestaat – ongetwijfeld aan bij. Een tip? Deze poef is prachtig in combinatie met de La Paz stoel, en dit duo fleurt elke kamer prachtig op!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cotton ball lights voor een kleurige, sfeervolle verlichting
Next post Hoe voeg je een eigen stijl toe aan jouw interieur?