Read Time:1 Minute, 37 Second

Wat we in elk geval overgehouden hebben uit 2020 is dat thuiswerken meer dan ooit de norm is. Van zo af en toe aan de keukentafel is het een structurele zaak geworden. Tijd om een ergonomische én gezellig thuiswerkplek te creëren. 

  1. Goed licht

Het allerbeste is veel daglicht bij je thuiswerkplek. Probeer de plek daarom in de buurt van het raam te installeren. Uiteraard heb je ook lampen nodig. Bijvoorbeeld een LED TL van Budgetlight, waarmee je perfect licht op je werk hebt. 

  1. Stabiele verbinding

Als iets vervelend is, is het een trage internetverbinding als je een belangrijke bespreking hebt. Meer thuis werken betekent ook dat een stabiele internetverbinding een must is. Kijk ook eens naar de beveiliging van je internet!

  1. Ergonomie

Goed zitten is belangrijk. Zorg daarom voor een goede stoel en de juiste werkhouding. De hoogte van je bureau is hierin ook leidend. Heb je een statafel in huis? Werk dan ook eens een uurtje staand en wissel het af. 

  1. Vermijd rommel

Als je je niet kunt concentreren komt dat wellicht door de rommel om je heen. Voor je aan het werk gaat vijf minuten besteden aan opruimen maakt dat je vele malen beter geconcentreerd kunt werken.

  1. Minimaal ruimtegebruik

Voor een thuiswerkplek heb je geen eigen kamer nodig. Natuurlijk is dat het fijnst, maar als je die luxe niet hebt, kun je ook een plek maken op de overloop of in de gang. Vermijd werken aan de keukentafel!

  1. Zorg voor jezelf

Elke dag een half uurtje naar buiten om te wandelen geeft je zeeën van creatieve ideeën. Of je dat nu voor je werk doet of in je lunchpauze, dat maakt niet uit. Na een wandelingetje kun je er uren tegenaan.

  1. Kopje koffie?

Op je werk ben je misschien gewend aan luxe koffie. Heb je dat thuis niet? Gun jezelf een mooi koffiezetapparaat. Of koop eens andere koffiebonen. Verwen jezelf, zeker als dat thuiswerken voorlopig de norm is. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
de-mooiste-meubels-uit-de-sale Previous post Dit zijn de mooiste meubels uit de sale
de perfecte shutters Next post Vinden van de perfecte shutters