Read Time:3 Minute, 14 Second

6x bijzondere design booglampen

Goede verlichting is in ieder interieur essentieel, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Het is daarom erg mooi om je woning aan te kleden met één of meerdere bijzondere booglampen, die ook wanneer ze uitstaan een schitterende eye catcher vormen. Op het gebied van design booglampen is er een steeds fraaier aanbod. We hebben alvast een zestal prachtexemplaren voor je gevonden.

bijzondere design booglampen

1. De Luceplan Lady Costanza Vloerlamp met Dimmer Aluminium

Een heel speciale booglamp is Lady Costanza Vloerlamp met dimmer van Luceplan. Deze lamp is uitgevoerd met een prachtige aluminium voet en boog. Deze design booglamp heeft een diameter van 50 centimeter, is 203 centimeter diep en 250 centimeter hoog. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, zwart en rood. Je kunt dus zowel gaan voor een neutrale kleur als voor een kleur die er echt uitspringt. De dimmer voor deze lamp is geïntegreerd in het armatuur, voor een optimaal design.

bijzondere design booglamp

2. De Luceplan Lady Costanza Vloerlamp met Schakelaar

Ben je gevallen voor het mooie uiterlijk van Lady Costanza, maar heb je liever een booglamp met een schakelaar? Kies dan voor deze prachtige variant: de Luceplan Lady Costanza Vloerlamp met Schakelaar. Ook deze lamp is verkrijgbaar in wit, zwart en rood. Het formaat van deze mooie booglamp is exact hetzelfde als de variant met dimmer, alleen het bedieningsgemak is dus verschillend.

speciale booglamp

3. De Foscarini Twice As Twiggy Design Booglamp

Liefhebbers van een modern interieur zullen echt helemaal weg zijn van de Twice As Twiggy Booglamp van Foscarini. Deze robuuste en zeer bijzondere booglamp is leverbaar in wit, blauw en rood. Het mooie van de gekleurde varianten is dat hierbij ook de complete boog en voet van de lamp in dezelfde kleur zijn uitgevoerd. Op deze manier ontstaat een strak geheel, dat ook in jouw huis fantastisch zal staan. Deze design booglamp overspant een breedte van maar liefst 290 centimeter en is 325 centimeter hoog.

mooie booglamp

4. De Foscarini Twiggy LED Speciale Booglamp

Ben je gefascineerd door de schitterende moderne en sprankelende uitstraling van de Twice As Twiggy lamp van Foscarini, maar vind je hem wat te groot voor jouw interieur? Dan is het fijn om te weten dat hij er ook in een kleinere variant is. De Foscarini Twiggy LED Booglamp is naast wit, blauw en rood ook verkrijgbaar in het grijs en het zwart. Met een breedte van 46 centimeter, diepte van 170 centimeter en een hoogte van 215 centimeter past deze bijzondere booglamp ook prima in kleinere woningen en op bijvoorbeeld je slaapkamer.

design booglamp
Flos Arco Booglamp met schakelaar à € 1.596,99

5. De Flos Arco LED Mooie Booglamp

Ligt jouw interieur smaak tussen modern en klassiek in? Ook dan zijn er heel mooie en bijzondere booglampen te vinden. Laat je licht bijvoorbeeld schijnen op de Flos Arco LED Booglamp. Deze prachtige design booglamp is voorzien van een zeer fraaie marmeren voet, waarop de roestvrij stalen boog leunt. Het geheel wordt gecompleteerd door een prachtig ontworpen lampenkap van aluminium. Het design stamt al uit de jaren ’60, maar deze speciale booglamp is nog steeds een aanwinst voor ieder interieur. Met een breedte van 32 centimeter, diepte van 220 centimeter en hoogte van 240 centimeter zal deze mooie booglamp ook bij jou in huis echt schitteren.

bijzondere booglamp
Artemide Doride Vloerlamp à € 1.402,00

6. De Artemide Doride Vloerlamp

Als laatste willen we ook de aandacht vestigen op de Artemide Doride Vloerlamp. Dit is weer een heel ander soort bijzondere booglamp, die qua uitstraling echt opvalt tussen alle andere design booglampen. Met materialen als aluminium, polycarbonaat en staal is een stoere lamp gecreëerd die je woning schitterend zal verlichten. Hij is 110 centimeter breed en kan in hoogte worden versteld (tussen de 161 en 221 centimeter).

bijzondere booglampen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Bespaar energie op de verwarming
Next post Wat moet je als starter weten als je een huis gaat kopen?