Read Time:3 Minute, 48 Second
Moooi vloerkleed
Utopian Fairy Tales Ice vloerkleed 350 à € 2.399,20

Het label Moooi is van Nederlandse bodem, met Italiaanse roots. En dat zie je ook aan de elegantie en de klasse die producten van Moooi uitstralen. De naam ‘Moooi’ is eigenlijk een understatement. Neem nu bijvoorbeeld de vele felgekleurde vloerkleden van dit topmerk. Ze zijn gewoon prachtig, speels, apart, stijlvol en hedendaags. Wij openen voor jou alvast deze wereld van bijzondere kleurrijke vloerkleden. Laat je inspireren door creaties van bijzondere designers.

felgekleurde vloerkleden
Magic Marker Freaky vloerkleed 395×288 à € 2.699

Topdesigners voor top vloerkleden

Moooi werkt alleen met topdesigners, en dit voor al hun producten. Marcel Wanders bijvoorbeeld is de medeoprichter van Moooi en heeft al heel wat internationale prijzen in de wacht gesleept. Klaas Haapaniemi, een Finse ontwerper, gaat vooral voor sprookjesachtige taferelen en figuren. Christian Lacroix, een Frans ontwerper uit Arles heeft roots in de haute couture. Dit is maar een kleine greep uit vele nationale en internationale ontwerpers die Moooi uitgekozen heeft. Voor hun felgekleurde vloerkleden hebben deze designers wel al hun talenten boven gehaald. Moooi geeft zijn ontwerpers de vrije hand, en dit resulteert in een heel gamma van kleurrijke vloerkleden. Je kunt deze Moooi vloerkleden niet direct in een hokje plaatsen. Deze felgekleurde vloerkleden zijn zo uiteenlopend, dat ze niet aan een bepaalde stijl beantwoorden. Het is aan de koper om te bepalen welke kleurrijke vloerkleden in welke kamers van het huis passen. Net als de ontwerpers van de Moooi vloerkleden hun fantasie gebruiken, mag ook jij je fantasie de vrije loop laten om het perfect kleedje te kiezen.

Kleurrijke vloerkleden
Eden Queen vloerkleed 350 à € 2.749

Moooi vloerkleden maken je vrolijk

Welk Moooi vloerkleed je ook kiest, het maakt je blij. Het zijn bijvoorbeeld de zonnige kleuren van de bloemen die je kamer doen stralen. Kijk eens naar de lijn Eden Queen of Fool’s Paradise. Ga je eerder voor een speelse look met bijvoorbeeld Crystal Ice, Seeweed of Dry? Wil je het nog gekker en wil je een vloerkleed in Delfts blauw? Met het Delft Bleu Plate heb je net een groot bord op je vloer liggen. Bij een Moooi vloerkleed hoef je je niet te houden bij de ronde, vierkante of rechthoekige vormen. Felgekleurde vloerkleden bestaan bij Moooi ook in andere vormgevingen. Denk aan hexagoon of heel grillige vormen. Kies je voor bijvoorbeeld het model Magic Marker Freaky of de Scribble Green Bleu Pink? Dit zijn echt blikvangers in je kamer.

Moooi vloerkleden
Delft Blue Plate vloerkleed 250 à € 2.249

Modern, strak en toch kleurrijk?

Ja zeker, kleuren kunnen perfect bij moderne woningen. Er bestaan Moooi vloerkleden met strakke lijnen: SFM 77 bijvoorbeeld. Ook al zijn hier donkere kleuren in verwerkt, dit vloerkleed geeft heel wat pit aan je kamer. Dexter & Sinister combineert felle kleuren met heel strakke lijnen met daarbij een paar ronde gestileerde vormen.

kleurrijk vloerkleed
SFM 76 vloerkleed 200×300 à € 1.848

Klassiek of een beetje nostalgie kan ook

Hou je van kleurrijke vloerkleden die toch een zekere klassieke touch hebben? Dit kan natuurlijk ook. Wat denk je bijvoorbeeld van het Moooi vloerkleed Eden King of het kleurrijk vloerkleed Shiraz? Of kijk eens naar het Digit Glow vloerkleed. Een kleurrijk vloerkleed als Remnant heeft wel heel bijzonder nostalgische kantjes.

 

 

moooi kleed
Digit Glow vloerkleed 200×300 à € 1.848

Moooi vloerkleden met een verhaal

Bij de designers van Moooi zitten een paar bijzondere creatievelingen die hele verhaaltjes uitbeelden in een kleurrijk vloerkleed. Voorbeelden hiervan zijn Polar Byzantine, die in verschillende Chapters bestaan. En vind jij het Vulture ook zo sprookjesachtig? Een vloerkleedje mag best wel een schilderijtje zijn. Het spreekt tot de verbeelding.

moooi carpets
Dazzling Dialogues 2 vloerkleed 200×300 à € 2.099

 

Geef je vloerkleed een mooie plaats

Kleurrijke vloerkleden verdienen het om gezien te worden. Stop het niet weg onder meubelen of leg het niet ergens in een hoekje. Laat kleurrijke vloerkleden voor zichzelf spreken. Leg het strak in lijn met je muren of plaats het diagonaal voor een speels effect. Kies een Moooi vloerkleed dat past bij de kleuren van je meubelen, accessoires en verlichting. Laat de kleur van je raamdecoratie of kussens terugkomen in je kleurrijk vloerkleed. En combineer gerust verschillende Moooi vloerkleden met elkaar, het kan!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mag ik zelf een steiger bouwen?
Next post Hier moet je op letten bij het kopen van zonnepanelen