Read Time:3 Minute, 31 Second

Iedereen in Nederland heeft natuurlijk wel eens van de plek Den Bosch gehoord. Deze mooie stad in het pittoreske Brabant heeft zeer veel te bieden. Den Bosch is een relatief grote stad met iets meer dan 150.000 inwoners. Het is ook de hoofdstad van Brabant en dit betekent dat er veel te beleven valt, en veel te zien is. Zo staat Den Bosch bekend om zijn mooie winkelstraten en authentieke sfeer. Wanneer je toevallig op vakantie bent in Den Bosch, of het lijkt je leuk om eens een dagje heen te gaan, dan is dit zeker aan te raden. Ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar woonspullen. Er zijn namelijk veel leuke woonwinkels in Den Bosch. Soms is het echter wel lastig om erachter te komen welke plekken nou het leukst zijn. Om die reden krijg je hierbij een lijst met een aantal leuke woonwinkels in Den Bosch die zeker aan te raden zijn om eens te bekijken.

 

Woonwinkel Den Bosch: Søstrene Grene

Als je van iets meer bijzondere spullen houdt is de interieurwinkel Den Bosch Søstrene Grene aan te raden. Het doel van deze woonwinkel is namelijk om unieke dingen voor een scherpe prijs aan de man te brengen. Het is kortom een goede plek voor mensen die iets bijzonders in hun huis willen hebben, maar niet de mogelijkheid hebben om naar een dure speciaalwinkel te gaan om er daar veel geld aan te besteden. Een ander voordeel van Søstrene Grene is dat hun assortiment zeer veel wisselt. Dus zeker voor mensen die graag nieuwe spullen in huis willen hebben is dit aan te raden. Een kijkje nemen kan nooit kwaad. Ook het interieur ziet er namelijk mooi uit.

Leuke woonwinkels in Den Bosch

 

 

Woonwinkel Den Bosch: Robeerst Interieurs

Deze woonwinkel in Den Bosch is een ideale plek om heen te gaan als je echt van moderne spullen houdt. Mensen die van antieke meubelen houden zijn hier niet op hun plek. De winkel is namelijk gevuld met interieur van de bekendste designmerken die je je maar kunt voorstellen. Een voordeel hiervan is dat je nooit achterloopt in de mode. Een ander voordeel is dat deze woonwinkel zich vestigt in een heel gezellig straatje in Den Bosch. Wanneer je dus bijvoorbeeld met je man aan het winkelen bent, kan je man iets anders gaan doen omdat er nog veel meer te beleven valt in die bewuste straat. Echt een aanrader om eens te kijken.

leuke woonwinkel in Den Bosch

 

Karakter

Karakter is een echte speciaalwinkel in Den Bosch. Hier moet je niet heengaan als je van massaproducten houdt. Deze winkel is zeer milieubewust en focust zich voornamelijk op duurzaamheid. De eigenaren hebben echt een passie voor woonspullen en je zult er daarom alleen originele spullen tegenkomen. Veel dingen die aanwezig zijn in de winkel zijn speciaal gekocht door de eigenaren. Ze reizen namelijk veel af om unieke woonspullen bij elkaar te krijgen. Je betaalt dan wel iets meer dan bij andere woonwinkels, maar je weet wel dat je echt iets unieks in huis haalt.

interieurwinkel Den Bosch

 

Interieurwinkel Den Bosch: Mister Design

Mister Design is een interieurwinkel voor woonliefhebbers die van echt iets speciaals houden. Je vindt hier geen reguliere producten, maar alleen de beste merken die je je kunt voorstellen. Het is een leuke woonwinkel in Den Bosch vanwege de uniciteit die het uitstraalt. Iedereen die er werkzaam is, is een echte specialist als het op woonspullen aankomt. In de winkel zijn ook veel showmodellen te zien, zodat je kunt zien welke combinaties allemaal mooi bij elkaar passen. Echt een aanrader.  

woonwinkel in Den Bosch  

 

Kwantum

De Kwantum is een leuke woonwinkel in Den Bosch. Het voordeel van een grote winkel als Kwantum is dat het zeer groot is. Om die reden hebben ze zeer veel keuze in de producten die je kunt aanschaffen. Daarnaast zijn ze relatief goedkoop in vergelijking met ander woonwinkels omdat ze alles in grote getale inkopen. Kwantum is aan te raden voor mensen die niet heel veel eisen aan bijzonder interieur stellen, maar toch alles leuk hebben ingericht. Ook voor mensen die zuinig aan moeten doen is Kwantum aan te raden. In principe kun je bijna alle woonspullen in huis die je nodig hebt aanschaffen bij de Kwantum. Het is kortom een goede woonwinkel in Den Bosch.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Praten in je slaap: hoe komt dat?
Next post Tijd voor een slaapkamer make-over