Read Time:1 Minute, 43 Second

Een luxe interieur zien we terug in veel nieuwbouwhuizen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een bestaande woning van een luxe interieur te voorzien. En dat hoeft niet eens duur te zijn. Je kunt je eigen interieur luxueus maken door accessoires van goud of zilver toe te voegen. Daarnaast kun je gebruikmaken van hoogwaardige materialen en luxe meubels. 

Het ruimtelijk gevoel is misschien wel het allerbelangrijkst. In dit artikel lees je waar een luxe interieur aan moet voldoen.

Gebruik hoogwaardige materialen

Het gebruik van hoogwaardige materialen als hout, marmer en leer kunnen niet ontbreken in een luxe interieur. Bij veel luxe interieurs is de bank van leer, het keukenblad van marmer en de wc betegeld met marmer. Daarnaast geeft een woodpanel een erg luxe uitstraling.

Een ruimtelijk gevoel is cruciaal 

Een ruimtelijk gevoel is misschien wel het belangrijkst wanneer het gaat om een luxueus interieur. Je creëert een ruimtelijk gevoel door veel lichtinval, het gebruik van lichte kleuren en de ruimte te vullen met grote meubels. In veel luxe interieurs zien we de kleuren wit of beige op de muur. Daarnaast is het belangrijk om overbodige accessoires en decoraties te verwijderen.

Deze meubels geven je interieur een luxe uitstraling 

Er zijn een aantal meubels en accessoires die een musthave zijn in een luxe interieur. Een kristallen kroonluchter is een musthave. Het heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zien we een houten tafel en een leren bank vaak terug. Een luxe designstoel en een marmeren vloer kunnen je interieur afmaken. Luxe meubels kon je onder meer kopen bij Design on stock en Leolux.

Investeer in een tijdloos ontwerp 

Wanneer je veel geld uitgeeft aan een luxe interieur met kwalitatieve meubels kunnen de meubels tientallen jaren mee. Een tijdloos ontwerp is dus belangrijk. Wanneer je uitgekeken bent om je bank, hoef je alleen de bank te vervangen. Dan hoef je geen nieuw interieur te kopen. Je bespaart niet alleen geld, het is ook beter voor het milieu.  In de Bert Plantagie collectie vind je genoeg stijlvolle, tijdloze meubels.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
tv standaard Previous post Elegantie op z’n best: ontdek uitstraling van een tv standaard
keuken Next post Zo maak je van je keuken een fijne plek!