Read Time:2 Minute, 9 Second

Wil je meer woongemak creëren voor jou en je gezin? Bestel dan deurvastzetters voor je binnen- en buitendeuren. Deurvastzetters zorgen ervoor dat je deuren in de door jou gewenste stand vast blijven staan. Bovendien helpen ze om deurschade te voorkomen.

Waarom gebruikmaken van deurvastzetters?

Wil jij je huis goed ventileren? Dan zet je ongetwijfeld regelmatig je ramen en deuren open. Ramen blijven uit zichzelf openstaan of hebben een verankering. Met deuren is dit vaak niet het geval. Hierdoor waaien ze nog wel eens dicht of ze blijven heen en weer zwenken. Als je deur regelmatig met een klap dichtslaat, is dit niet alleen slecht voor je deur, maar het geeft ook risico’s. Zo zouden er bijvoorbeeld vingers tussen de deur kunnen komen. Om optimaal woongemak te creëren, shop je dus het beste deurvastzetters.

Uit wat voor deurvastzetters heb je keuze?

Welke deurvastzetter wil jij graag voor je deuren? Er zijn modellen die je aan de muur bevestigt. Deze deurvastzetters hebben een afgerond haakje dat je in een klein plaatje in je muur haakt om de deur geheel open te zetten. Hetzelfde type deurvastzetter is verkrijgbaar met vloerbevestiging.

Daarnaast zijn er deurvastzetters beschikbaar met voetstift. Het voordeel van deze modellen is dat je de deur in iedere gewenste stand open kunt laten staan. Je zet druk met je voet op de voetstift en deze verankert de deur op zijn plaats.

Waar let je op wanneer je op zoek bent naar een deurvastzetter?

Veel deurvastzetters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit is echter niet altijd het geval. Kijk dus altijd in de omschrijving om wat voor soort model het gaat. Heb je een zware deur waarvoor je een deurvastzetter zoekt? Kies dan voor een model dat hier speciaal voor geschikt is.

Controleer of de deurvastzetter bediend kan worden met je voet. Op deze manier hoef je niet te bukken om je deur vast te zetten of los te maken. Een deurvastzetter met muurbevestiging monteer je voor het gemak net onder of boven de klink, zodat je je deur makkelijk met de hand verankert.

Het is wel zo fijn wanneer de deurvastzetter bij je interieur of exterieur past. Tegenwoordig zijn er trendy deurvastzetters met mooie afwerkingen verkrijgbaar. Een deurvastzetter in een zwarte kleur staat bijvoorbeeld heel chic!

Shop trendy deurvastzetters

Wil jij je goed voorbereiden op de zomer? Shop dan trendy deurvastzetters. Met deze producten zet jij je deuren open. Zo loop jij makkelijk je tuin in met je glaasje ijsthee of je zet eenvoudig de deuren open voor een goede ventilatie. Dat is pas woongemak!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
douchevloer Previous post Tips voor het upgraden van je badkamer
moderne keuken Next post 10 keukendesign trends in 2023, waar functionaliteit en esthetische innovatie samenkomen