Read Time:2 Minute, 51 Second

Jouw interieur laat zien wie je bent. De meubels, accessoires en kleuren die je kiest, bepalen jouw stijl en creëren een geheel dat bij je past. Helaas zijn veel mensen bang om een verkeerde keuze te maken als het gaat om het inrichten van hun woning, waardoor ze vaak kiezen voor veilige, saaie opties, die totaal niet bij hun persoonlijkheid passen. Dit is jammer, omdat een woning juist een prettige thuishaven moet zijn, waar je heerlijk kunt thuiskomen na een lange dag. Spullen en stijlen die bij je passen, helpen mee aan het creëren van deze fijne plek voor jezelf.

natuurlijke trapleuning
Afbeelding: www.hamerenhark.nl

Haal de natuur in huis: begin met een natuurlijke trapleuning

Wanneer je hebt besloten dat je toch graag een interieur wil dat goed bij je past, is het een leuke optie om te beginnen met de trapleuning. Dit hulpmiddel om veilig de trap op en af te komen, wordt meestal over het hoofd gezien tijdens het stijlen van een woning. Maar, juist omdat het een item is waar dagelijks gebruik van wordt gemaakt, is het aan te raden om bij een trapleuning niet te kiezen voor een “doorsnee” variant. Een natuurlijke tak trapleuning is een originele oplossing en biedt hetzelfde gemak als een reguliere trapleuning. De natuurlijke tak trapleuning is gemaakt van een hardhouten tak en wordt bevestigd met RVS beugels. Hierdoor ontstaat een stoer, maar ook speels geheel. De tak trapleuning heeft nog de duidelijke kenmerken van een tak die rechtstreeks uit de natuur komt, waardoor je de natuur meer in huis haalt. Een groot voordeel, want juist de natuur brengt kalmte en rust met zich mee, maar ook levendigheid! Je leest het al: een tak trapleuning heeft dus een groter effect dan je in eerste instantie zou denken.

tak trapleuning
Afbeelding: www.hamerenhark.nl

Landelijke trapleuning of brocante trapleuning

De natuurlijke tak trapleuning is te combineren met verschillende interieurstijlen. Een woning met een natuurlijke woonstijl, waar de liefde voor natuurlijke materialen en kleuren duidelijk zichtbaar is, is de meest voor de hand liggende woonstijl die past bij deze tak trapleuning. Toch is dit niet de enige woonstijl die goed past bij de takleuning. Zo kun je de tak trapleuning bijvoorbeeld ook prima combineren met een basis woonstijl, waarbij wit en natuurlijke tinten de boventoon voeren. De RVS beugels zorgen er bovendien voor dat de tak trapleuning uitstekend bij de industriële of klassieke woonstijlen past. Wanneer je jouw woning landelijk wil inrichten, kan de trapleuning prima fungeren als landelijke trapleuning. Heb je juist meer de gezelligheid van een brocante woonstijl opgezocht in jouw interieur? Dan zul je je er misschien over verbazen dat de natuurlijke tak trapleuning ook erg goed past bij deze fraaie woonstijl. Het past zelfs zo goed in het geheel dat je het item bijna een brocante trapleuning kunt noemen.

Wanneer je eenmaal een takleuning hebt aangeschaft, zal het hoogstwaarschijnlijk niet alleen blijven bij dit item. De natuur in huis halen wordt namelijk steeds populairder en velen kunnen er geen genoeg van krijgen! Combineer deze natuurlijke trapleuning bijvoorbeeld met mooie bijzettafeltjes die gemaakt zijn van duurzaam hout en kies voor houten bloempotten en veel planten. Jouw woning zal volledig voldoen aan deze populaire woontrend die waarschijnlijk niet snel meer zal verdwijnen. Bovendien creëer je op eenvoudige wijze dat heerlijke plekje waar je volledig tot rust kunt komen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Maak uw huis uniek met Italiaans design!
Next post Waar moet je op letten bij het kopen van een kookplaat?