Read Time:2 Minute, 29 Second

Draagbare airconditioners zijn een van de meest genegeerde typen airco-units en toch is het een van de meest veelzijdige, handige en energiezuinige. Stel je je eens voor dat je een airconditioner hebt die je net als bijvoorbeeld een laptop van de ene kamer naar de andere kunt vervoeren? Dit is hoe veelzijdig draagbaar airconditioningsysteem is. Maar afgezien van de mobiliteit, zoals de naam al doet vermoeden, zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan dit type airconditioner. Dit artikel belicht enkele van de belangrijkste voordelen van de mobiele airco.

Mobiel en handig

Dit is het belangrijkste kenmerk dat dit systeem onderscheidt van de rest. Dankzij de ingebouwde zwenkwielen kun je je draagbare airconditioner naar elke kamer rollen die je koel wilt houden. Verschillende modellen zijn ook lichtgewicht en veel gemakkelijker te dragen. Draagbaarheid is daarom de beste eigenschap van deze airconditioners, wat dus ook mogelijk is bij een mobiele airco raamafdichting

Geen beperkingen

Is het je verboden om airconditioners in je huis, appartement of studentenkamer te installeren? Nou, een mobiele airco met slang is wat je nodig hebt. In sommige appartementsgebouwen en andere faciliteiten is de installatie van raamairconditioners niet toegestaan. Draagbare airconditioners zijn een perfect alternatief omdat ze niet buiten je huis uitsteken. Ze zijn ook erg handig om mee te verhuizen als je naar een ander appartement verhuist. 

Geen installatie

De mobiele airco’s zijn zoals eerder al genoemd is dus draagbaar, wat eigenlijk een ander woord is voor mobiel. Dit zorgt ervoor dat ze niet hoeven te worden geïnstalleerd op één plek. Je hoeft dus geen professional in te schakelen voor het monteren van de airco, dit bespaart je kosten. Bovendien hoef je niet te stressen over wat de beste positie is voor de airconditioning. Je kunt de mobiele airco immers constant verplaatsen aangezien er geen installatie nodig is, wat natuurlijk perfect is.

Geweldig voor kleine ruimtes

Experts zijn van mening dat het een groot voordeel is dat mobiele airco’s ideaal zijn voor kleine kamer. Draagbare airconditioning units zijn erg handig als je in een huis met beperkte ruimte woont. Ze passen uitstekend bij de behoeften van mensen die in appartementen met één slaapkamer of kleine kamers zoals studio’s wonen. Het heeft ook de voorkeur van degenen die in een semi-permanent kantoor werken. Als je in een kleine ruimte woont, ontheffen deze units je ook de moeite van het opofferen van essentiële elementen zoals natuurlijk licht en uitzicht naar buiten, die anders kunnen worden beperkt als je een raamairconditioner installeert.

Lage prijs en kosten

Draagbare airconditioners zijn zeer zuinig. Ze zijn betaalbaar voor diegenen die zich vanwege hun lage prijs geen centrale airconditioning kunnen veroorloven. Bovendien zijn ze een uitstekende aanvulling op de dure centrales die hoge gebruikskosten hebben omdat ze hard werken om het hele huis te koelen. Omdat ze alleen de plaatsen koelen waar je je op dat moment bevindt, kun je het gebruik van een centrale unit tot een minimum beperken en zo je energierekening verlagen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Huis gekocht? Zo laat je de verhuizing zo soepel en goedkoop mogelijk verlopen
badjas Next post Hoe vind je nu de juiste badjas?