Read Time:1 Minute, 46 Second

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Misschien is keramisch parket wat voor jou! Keramisch parket is een tegelvloer maar het lijkt net op echt hout. De afgelopen jaren is de populariteit van keramisch parket enorm gestegen? Maar waarom zijn is deze vloer zo populair? In dit blogartikel vertellen wij alles over waarom jij moet kiezen voor keramisch parket.

  1. Weinig tot geen onderhoud

Een groot voordeel van keramisch parket is dat het super onderhoudsvriendelijk is. Dit geldt eigenlijk voor iedere tegel. Een echte houten vloer heeft in tegenstelling tot een houten tegelvloer, veel onderhoud nodig. Houten vloeren moeten af en toe in de olie worden gezet. Je krijgt er wel een schitterende vloer voor terug, maar een keramische vloer is vrijwel identiek. Af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg om de vloer schoon te houden. Verder is er geen speciaal onderhoud nodig. 

  1. Combinatie met vloerverwarming is mogelijk

Het is mogelijk om vloerverwarming te leggen als je keramisch parket hebt. Keramisch parket houden de warmte goed vast en worden verder geleid. Je kan dus in bijvoorbeeld de woonkamer zitten zonder dat je de verwarming aan hoeft te hebben. Een belangrijke reden dat mensen kiezen voor keramisch parket is dat het goed in combinatie gaat met vloerverwarming. 

  1. De perfecte vloer voor in de badkamer

Keramisch parket is de ideale vloer voor in de badkamer. Keramisch parket heeft de eigenschappen van een tegel en heeft de warme look van het hout. De tegelvloer kan goed tegen vochtige ruimtes en het is gemakkelijk schoon te maken. 

  1. De vloer is erg praktisch

Heb jij kinderen of dieren? Dan is keramisch parket echt wat voor jou. Keramiek is hard materiaal, waardoor het krasvrij blijft en het waterafstotend is. De vloer zal ook niet verkleuren. Kinderen kunnen vrij gaan spelen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat je vloer krast of vies wordt. 

Zelf keramisch parket kopen?

Ben jij overtuigd van de voordelen van keramisch parket? Neem dan een kijkje op de website van Regge Tegels. Maak een keuze uit een ruime collectie keramische binnen- en buiten tegels en veel meer andere vloeren.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
vrijdagavond Previous post Een ideale ‘vrijdagavondactiviteit’? Dit zijn dé manieren waarop u uw vrijdag moet inrichten!
wanddecoratie Next post Kale muren? Zo maak je jouw woning eigen!