Read Time:2 Minute, 34 Second

Bij het inrichten van je badkamer zijn er erg veel verschillende stijlen waar je uit kan kiezen. Je kunt bijvoorbeeld erg klassiek zijn en houden van een klassieke badkamer. Of juist voor een moderne, landelijke of industriële badkamer kiezen. Als je wat minder goed kan kiezen is het ook mogelijk om stijlen te combineren. Hieronder benoemen we een aantal stijlen, en aan de hand hiervan kun jij er achter komen wat bij jou past! We geven een aantal voorbeelden om inspiratie uit te halen. Het is de bedoeling dat je je badkamer inricht naar jouw eigen smaak. Van Heck Badkamers heeft een erg groot badkamer assortiment waar je uit kunt kiezen, dus neem vooral een kijkje in een van onze showrooms, of online!!

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is nog altijd erg populair. Deze traditionele badkamerstijl straat rust en authenticiteit uit. In de landelijke sfeer wordt er veel gebruik gemaakt van hout, dat zorgt voor een bepaalde warme sfeer in de badkamer. Door dit te combineren met het gebruik van rustige, aardse en warme tinten breng je de landelijke sfeer tot leven. We hebben een groot assortiment in badmeubels, dus neem zeker even een kijkje.

Moderne badkamer

Een andere populaire badkamer stijl is de moderne badkamer. De moderne badkamer typeert zich door de strakke afwerking, zowel de vormen als de lijnen zijn in een moderne badkamer erg strak afgewerkt. Als je hiervan houdt is dit voor jou de perfecte stijl! In een moderne badkamer wordt er ook erg veel wit gebruikt. Dit oogt erg schoon en rustig. Die rust zie je ook vaak terug in de materiaalkeuze. De veelgebruikte materialen in een moderne badkamer zijn, glas, RVS en steen. 

Klassieke badkamer

Een klassieke badkamer is er traditioneel en past goed bij iemand die houdt van authentieke, tijdloos, chique houdt. Een klassieke badkamer is voorzien van antieke elementen en luxe details, dat zorgt er voor dat de badkamer een chique uitstraling heeft. Klassiek is ook erg tijdloos, het verveeld niet snel en blijf je over het algemeen lang mooi vinden. Iets wat eigenlijk niet mag ontbreken in de klassieke badkamer is een bad op pootjes. Heerlijk om na een lange dag in te liggen en ook nog eens prachtig!! 

Industriële badkamer

De industriële look is een stijl die ook steeds bekender wordt, dit is een van de nieuwste trends. Wij zijn al helemaal fan! Deze stijl heeft een stoere uitstraling aan de badkamer. Aan de hand van moderne en stoere elementen samen met donkere kleuren vorm je de industriële look. Vaak wordt er gebruik gemaakt van staal.

Betonlook in de badkamer

De laatste stijl die wordt doorgenomen is de betonlook. Helemaal trendy en opkomend, de populariteit neemt toe. Deze stijl kun je zien als een gewaagde optie. Dat komt door dat je hiermee kiest voor alternatieve materialen die zorgen voor een bijzonder uiterlijk. Beton is erg goed te combineren met verschillende kleuren en kun je ook in meerdere sferen toepassen. Zo is er een betonnen waskom en een betonnen wastafelblad. Het is een van de badkamerstijlen met de meeste mogelijkheden. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
de-interieur-trends-voor-2021- Previous post Dit zijn dé interieur trends voor 2021
huis kopen bouwkundige keuring Next post Huis kopen? 3 redenen om te kiezen voor een bouwkundige keuring!