Read Time:2 Minute, 57 Second

Als je op zoek bent naar een nieuwe look voor je ruimte, kun je overwegen om de muren opnieuw te verven of te behangen met standaardbehang, maar misschien wil je iets totaal anders dan verf of standaardbehang. Heb je al eens gedacht aan trendy fotobehang om de kamer een persoonlijk tintje te geven? Steeds vaker besluiten mensen om een muur in de kamer met trendy fotobehang te behangen. De muur wordt hierdoor een echte blikvanger en geeft de ruimte meer allure. Fotobehang komt het best tot zijn recht in grote ruimtes. In kleine ruimtes is trendy behang met motieven of fotobehang niet handig. De kamer lijkt door dit soort muurbedekking nog kleiner en kan wat benauwd ogen en aanvoelen. Als je kiest voor trendy fotobehang, kun je beter niet de hele kamer ermee behangen. Behang alleen de muur waarop je het accent in de kamer wilt leggen en geef de andere muren een neutrale kleur. Als je liever geen fotobehang wilt en de kamer toch een frisse look wilt geven, dan is een muur met trendy behang uit de jaren zestig en zeventig interessant. De motieven die toentertijd populair waren, zijn terug van weggeweest en fleuren jouw ruimte helemaal op. Kies een accentmuur om een verstikkend effect te vermijden. Als je de juiste muur kiest, zal de kamer open en ruim ogen.

kunstbehang
Fotobehang Woodwall vanaf €84,- per vierkante meter

Fotobehang

Je kunt fotobehang zelf aanbrengen met behanglijm. Met fotobehang geef je de kamer een persoonlijk tintje. Daarom wordt dit behang precies op maat gemaakt. Er wordt bij het ontwerp rekening gehouden met ramen en deuren in de kamer en daarom kun je het behang nadat je hebt besteld vaak niet meer retourneren. Bij veel winkels kun je een simulatie van het eindresultaat laten maken voordat je bestelt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Je kunt ook een foto die je zelf hebt gemaakt voor fotobehang gebruiken. Fotobehang is niet goedkoop vanwege de uitstekende papierkwaliteit en precisie die nodig is om dit behang te maken. De afbeelding wordt gedrukt op behang dat geschikt is voor de door jou gekozen ruimte.

 

 

fotobehang
Fotobehang a €84,- per vierkante meter
trendy fotobehang
Fotobehang a €84,- per vierkante meter
trendy behang
Fotobehang a 84,- per vierkante meter

Kunstbehang

Misschien wil je liever geen foto, maar een schilderij aan de muur als behang. Denk dan eens aan mooi kunstbehang. Je kunt je favoriete schilderij van grote meesters, zoals Rembrandt van Rijn of Johannes Vermeer, op behang laten drukken. De mogelijkheden voor mooi kunstbehang zijn net als voor fotobehang eindeloos. Het kunstbehang van LondonArt wordt gedrukt op vinyl. Aan de hand van de simulatie kun je bepalen of fotobehang of kunstbehang geschikt zijn voor de muur die je wilt behangen.

vermeer behang
Verkrijgbaar op aanvraag bij storiesonthewall.nl

Magneetbehang

Een ander soort behang is magneetbehang. Dit kun je goed als kinderbehang gebruiken in de kinderkamer. Het brengt accent aan in de kamer en maakt de ruimte een prachtig geheel. Dit soort behang is gemakkelijk zelf aan te brengen, omdat het wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Er is magneetbehang van bijvoorbeeld een konijn, een poes, een giraf en een zebra. Welk kind wil nou niet zijn lievelingsdier reusachtig op de muur hebben?

magneetbehang
Magneetbehang vanaf €74,96
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Raamdecoratie voor op je kantoor: drie belangrijke trends
Next post Foscarini: designlampen voor iedere ruimte