Read Time:2 Minute, 9 Second

De verlichting van de woning is een van de belangrijkste factoren bij het verkrijgen van een geziene, functionele stijl. Steeds vaker wordt verlichting gezien als een vorm van decoratie, en niet louter meer als functionele voorziening in de woning. Het is dan ook maar normaal dat het aanbod aan mogelijkheden voor zowat elke stijl enorm is gegroeid, waardoor iedereen de perfecte optie vindt voor zijn of haar situatie.

De industriële stijl is een perfect voorbeeld van een woonstijl die de laatste decennia erg populair is geworden, en wel om verschillende redenen. De balans tussen huiselijk en luxueuze bij een dergelijke inrichting maakt het de perfecte optie voor wie het beste van beide werelden wil ervaren. En een van de beste vormen van verlichting bij de industriële stijl is een plafonnière. Waarom is dat nu zo, en waarom zou je voor een stoere plafonniere met een industriële look moeten kiezen?

stoere industriele plafonniere
Urban Interiors Industrial
4-lichts spot mat zwart à € 129,95

De meerwaarde van een stoere plafonniere in een industriële stijl

Stoere plafonnieres kunnen de basis vormen van een industriële inrichting, wat je voorkeuren ook mogen zijn. Plafonnieres zijn, zoals de naam al doet vermoeden, plafondverlichting, en vormen de basis voor een gezellige én efficiëntie ruimte in zowel woningen als bedrijfspanden. Kiezen voor het juiste soort verlichting is essentieel om de ruimte de juiste look en feel te geven.

Waarom stoere plafonnieres? De industriële look staat erom bekend gebruik te maken van warme, donkere kleuren en meubilair met en eenvoudig maar aansprekend design. Enkel door middel van de juiste verlichting is het mogelijk om deze stijl goed af te werken, en de sfeer compleet te maken!

stoere plafonniere
Urban Interiors Cage Stoere zwarte vierkante plafonniere à € 69,95

Wat houdt een stoere industriële plafonniere in?

Maar wat houdt zo’n verlichting nu precies in? Een stoere industriele plafonniere is vaak eenvoudig van design, in ronde of vierkante vormen. Daarbij gaat het om een licht dat de ruimte een warme indruk geeft, bijvoorbeeld door het gebruik van mat of dempend glas. Een van de belangrijkste factoren is echter de kleur en design van de lampen: het gebruik van okerkleurige materialen en zwart, gecombineerd met oud-ijzeren omhulsels en roostervormige afscherming voor de lamp zijn typerend voor een stoere industriele plafonniere. De perfecte oplossing dus voor wie een industriële look in de woning wil creëren – zonder daarvoor aan gezelligheid te moeten inboeten!

Urban Interiors Industrial Mat zwarte plafonniere € 69,95
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Is een ‘slimme’ woning iets voor jou?
woonwinkel leiden Next post Leuke woonwinkels in Leiden