Read Time:2 Minute, 28 Second

Ben jij ook bezig met een slimme woning? De verwarming die zich automatisch regelt, verlichting die op bepaalde tijdstippen of aangaan, de rolluiken die met een druk op de smartphone in beweging komen. Technologie baant zich steeds meer een weg in ons dagelijkse leven, en de keuken blijft zeker niet achter. Van de oude gaspitjes naar de beste inductie kookplaat met afzuiging. Er zijn zelfs al manieren om de oven al voor te verwarmen vanuit je bed, of gewoon vanuit de supermarkt even kijken of je nog kaas in de koelkast hebt liggen. Hoe slim is dat? Wil jij ook een innovatieve en slimme keuken? Dit heb je nodig!

De slimme koelkast

Slimme koelkasten zijn niet alleen handig in gebruik, ze besparen ook energie. Sommige koelkasten hebben zelfs een deur-in-deur functie. Dit betekent dat je niet de hele koelkast hoeft te openen om er iets uit te pakken. Maar dat is eigenlijk niet de reden waarom mensen kiezen voor een slimme koelkast. De echte handige functie is dat je op je smartphone kunt zien wat er nog in de koelkast staat als je in de supermarkt bent. Je kunt zelfs met twee keer kloppen op de koelkastdeur zien wat erin zit. Hoe cool is dat?

De slimme oven

De mogelijkheden om te koken worden steeds uitgebreider. Kijk maar eens naar de inductie kookplaat consumentenbond. Super zuinig en slim. Maar wist je dat er ook al slimme ovens beschikbaar zijn? Deze technologie wordt ook wel Dual Flex genoemd. In principe betekent dit dat de oven in tweeën is gesplitst. Je kunt de bovenkant en onderkant dus apart gebruiken. Dit maakt het makkelijk om verschillende gerechten te maken op verschillende temperaturen. De oven stelt alles automatisch in met bepaalde programma’s.

De slimme airfryer

Een slimme airfryer is handig om snel en makkelijk snacks te maken. Dit apparaat kun je makkelijk bedienen via een app op je smartphone. Je kunt recepten naar de airfryer sturen en vanaf de bank de controle houden terwijl het apparaat je eten bereidt. Hoe fijn is dat? Je moet alleen zelf de ingrediënten in de airfryer plaatsen

De slimme koffiemachine

Houd je van koffie? Stel je voor dat je thuis net zo’n heerlijke koffie kunt maken als in je favoriete restaurant. Met een slimme koffiemachine en een handige app kan dat! Je kunt via je telefoon verschillende “recepten” instellen en met één tik op het scherm je eigen perfecte kopje koffie zetten. Espresso, cappuccino, of gewoon zwarte koffie. Het is allemaal mogelijk!

De slimme blender

Een slimme blender lijkt misschien ongewoon, maar het is eigenlijk een heel handig apparaat. Dit apparaat bepaalt namelijk de juiste mixtijd en ook de snelheid. Daarnaast stopt het automatisch wanneer je gerecht klaar is. Dit kan van alles zijn, zoals smoothies of zelfs cocktails. Je kunt er zelfs recepten op vinden om het optimale uit je blender te halen. Zou jij ook graag een slimme keuken willen? Begin dan met deze apparaten!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
sfeer woonkamer Previous post Op deze manier voeg je sfeer toe aan een woonkamer 
fruitmand cadeau geven Next post Weet je niet wat je een zieke moet sturen? Wij vertellen het je!