Read Time:1 Minute, 54 Second

Is het niet heerlijk om alle ramen en deuren open te houden als het buiten prachtig weer is? Vindt niet iedereen het bijzonder aangenaam om frisse lucht door zijn woning te voelen stromen? Helaas komen met die frisse lucht ook vaak ongenode gasten binnen. Vliegen, spinnen, wespen en muggen. Wie verstandig is, heeft voor zijn open ramen goed functionerende horren geplaatst. Horren houden insecten tegen, maar laten frisse lucht passeren. Echter, wat moet je nou doen met de openslaande deuren of schuifdeuren die toegang verschaffen tot je tuin of terras? Veel mensen hangen een kralengordijn op. Zo’n gordijn houdt wel een aantal insecten tegen, maar echt effectief werken doet het niet. Je kunt echter ook kiezen voor een hordeur.

Een plissé hordeur, effectief makkelijk

Loop met een dienblad vol hapjes en drankjes je tuin in als je een kralengordijn hebt hangen. Handig is dit beslist niet. Ook een opzethor in je deuropening is nauwelijks praktisch te noemen. Kies je echter voor een plissé hordeur, dan krijg je een effectieve insectenwerende oplossing die gemakkelijk te bedienen is. Het gebruiksgemak van een plissé hordeur zorgt ervoor dat je het ook graag gebruikt. Een goed gefabriceerde plissé hordeur is ook een bijzonder duurzame oplossing. Zeker als je het op maat laat maken.

Hoge kwaliteit plissé hordeur

Bij een plissé hordeur zit de insectenwerende stof opgevouwen in verticale richting. Als je de hordeur uitschuift, ontvouwt en spant de stof zich over de hele lengte en breedte en vormt zo een onneembare barrière voor ongedierte. Het frame van je hordeur is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat gegarandeerd vele jaren meegaat. Omdat de hordeur op rollen loopt, is hij zonder moeite snel te bedienen. Het gaas van je plissé hordeur is van hoge en duurzame kwaliteit en wordt gemaakt in Japan. Er zijn hordeuren voor deuren die naar binnen of naar buiten draaien en heeft ook oplossingen voor schuifpuien. Je kunt een plissé hordeur zowel in het deurkozijn als op het deurkozijn monteren.

Echt maatwerk

Als je een plissé hordeur bij Creon op maat bestelt, mag je ervan uitgaan dat deze naadloos zal passen. Je moet dan wel exact de juiste maten doorgeven. Gelukkig zorgt Creon voor heldere meetinstructies. Neem zeker contact met ze op als niet alles duidelijk genoeg is of als je nadere vragen hebt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Klein balkon, groots resultaat
Next post Gezelligheid maken met een houtkachel in je woonkamer