Read Time:2 Minute, 8 Second

Mag je van je huisbaas de muren niet schilderen? Of is het idee van opnieuw schilderen niet aan jou besteed? Wat je reden ook is om niet te willen schilderen, hier zijn enkele alternatieven voor het decoreren van lege muren, zoals het gebruik van wandpanelen. Nog niet van gehoord? Lees dan snel verder!

Wandpanelen gebruiken

Wandpanelen worden steeds populairder en niet voor niets! Dergelijke panelen kunnen een muur een totaal andere uitstraling geven, terwijl het er makkelijk en snel mee werken is!

Tijdelijk behang

Tijdelijk behang is een ding, en is vooral in de VS een populaire design trend. Dit type behang is gemakkelijk te verwijderen, maar in Nederland een stuk moeilijker te vinden. 

De theorie achter tijdelijk behang is vrij eenvoudig, maar werkt het ook echt? De meeste online beoordelingen beweren dat tijdelijk behang relatief gemakkelijk loslaat, hoewel sommige merken sporen kunnen achterlaten. Wij willen adviseren om een ​​sample te vragen en het uit te testen op een klein stukje muur, als je je zorgen maakt over het achterlaten van sporen.

Doe-het-zelf muur ontwerp 

Een beetje moeilijker, deze methode vereist het gebruik van gekleurde en decoratieve easy-peel tape om aangepaste ontwerpen op je muur te maken. Een van onze persoonlijke favorieten omdat het zo persoonlijk is, je kunt echt schattige ontwerpen maken voor de prijs van een paar rollen tape (niet erg duur), en de mogelijkheden zijn eindeloos! Het mooie hiervan is dat de afplaktape netjes en gemakkelijk loskomt, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je sporen achterlaat! Je moet echter wel creatief zijn hiervoor!

Kunst/foto’s ophangen

De truc bij het gebruik van muur kunst is om verwijderbare muur haken te gebruiken. Deze hebben geen spijkers of lijm nodig en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en laten geen sporen achter. Een nadeel is echter het gewicht; ze zullen niet tegen echt zware frames kunnen, dus houd daar rekening mee!

Muurstickers

Muurstickers zijn steeds populairder geworden, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Ze zijn niet alleen relatief goedkoop, ze zijn doodeenvoudig op te plakken en kunnen een saaie muur volledig transformeren. Muurstickers zijn in feite gigantische stickers, maar in plaats van traditionele stickers zijn ze gemakkelijk van muren te verwijderen, dus nogmaals, ze zijn een goede optie voor huurders.

Stof en wandtapijten

Nu zijn wij dol op het idee om stof te gebruiken om muren te versieren. Maar is het echt te doen? Kies voor een wandtapijt, zoals een wereldkaart. Je kunt verschillende methoden gebruiken om het te bevestigen, waaronder gordijnroedes, klittenband strips, kleerhangers en gordijnroedes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
bezuinigen op je vaste lasten Previous post Manieren om te bezuinigen op je vaste lasten
slagmoersleutel Next post Slagmoersleutels kopen, waar moet je op letten?