Read Time:2 Minute, 33 Second

Je kent het misschien wel uit de film; een televisie die omhoog komt aan het uiteinde van een bed of een kast in de woonkamer. Het is inmiddels een steeds populairdere oplossing die ook nog eens betaalbaar is. Met een tv lift haal je een luxe gebruiksitem in huis. Het draagt bij aan een mooi en opgeruimd interieur. Met een tv lift hoef je niet tegen een somber scherm aan te kijken wanneer je deze niet gebruikt. Dat zorgt voor veel meer rust in huis. De televisie is onzichtbaar en pas wanneer je tv wil gaan kijken laat je deze via de lift omhoog komen. Ben je benieuwd geworden of een tv lift iets voor jou is? 

Een tv lift in het interieur

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en het comfort van een tv lift. Hoewel velen het liefst een steeds grotere televisie in huis willen, hebben de meesten ook weer niet de behoefte om de hele dag tegen het scherm aan te zitten kijken. Wanneer de tv niet aanstaat is dat grote, zwarte scherm dan ook voor velen een doorn in het oog. Een tv lift is een heel handig hulpmiddel om dit probleem te verhelpen. Hiermee hoef je ook niet meer bang te zijn dat iemand tegen de televisie aanstoot wanneer deze niet aanstaat. Je tv zit namelijk veilig opgeborgen.

De werking van een tv lift

De tv lift kan ingebouwd worden in een meubel naar wens, mits deze groot genoeg is. Dat kan bijvoorbeeld een tv-meubel, een kast of zelfs het voeteneind van het bed zijn. Wanneer je de tv niet gebruikt, laat je deze met behulp van de lift zakken in je meubel. Is het tijd om de televisie aan te zetten? Dan kun je deze weer eenvoudig laten verschijnen. Dit alles gebeurt op motorische wijze via geleiders, zodat het verplaatsen van de tv soepel verloopt. De meeste tv liften zijn zelfs uitgerust met een afstandsbediening zodat het gebruik je helemaal geen moeite hoeft te kosten.

Waar moet je op letten?

Er zijn tv liften in verschillende soorten en maten. Hierdoor zijn er geschikte tv liften te vinden voor alle merken televisies. Tijdens het uitkiezen van het juiste model kun je rekening houden met de maat van je televisie en de VESA-maat. Het formaat van je tv is de afmeting van het schermdiagonaal en wordt uitgedrukt in inches. De VESA-maat is de afstand tussen de bevestigingspunten aan de achterkant van het scherm (horizontaal x verticaal). Zo weet je zeker dat je een model kiest dat goed aangesloten kan worden.

Een tv lift in jouw huis

Een tv lift is een innovatieve en luxueuze manier om de televisie helemaal te laten verschijnen of verdwijnen. Want laten we eerlijk zijn, de flatscreen wordt steeds groter en eist daardoor steeds meer aandacht op, dat is toch zonde van je interieur? Ook is televisie kijken in bed een heerlijke afsluiting van de dag. Met een boxspring met een tv lift is deze mooi weggewerkt en met een druk op de knop tover je de tv tevoorschijn.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
wonen op het platteland Previous post Met een degelijke verzekering voor je huisdieren dek je jezelf in tegen mogelijke problemen op het platteland
wit interieur gezellig maken Next post 7 tips om een wit interieur gezellig te maken