Read Time:2 Minute, 5 Second

Keukens gaan jarenlang mee en zijn in de regel een grote kostenpost. Dat zijn dan ook de twee voornaamste redenen dat je niet van de ene op de andere dag een nieuwe keuken koopt. Als je een nieuw huis gaat bouwen kun je zelf de hele keukenruimte bepalen en die ook helemaal naar eigen wens indelen. In bestaande huizen kun je de ruimte meestal alleen aanpassen als je een grote verbouwing uitvoert. Anders moet je het doen met de ruimte die er is. Welke optie je ook hebt, een keuken is niet de goedkoopste uitgave. Daarnaast moet een keuken lang meegaan, je zult er dagelijks in koken en als het even kan ook in eten. Dus je wilt een ruimte creëren waar je lange tijd plezier van hebt. Vraag altijd om advies en ga bij het kopen van een keuken nooit overhaast te werk.

Bekijk, voor je beslist meerdere keukens

Ga bij het kopen van keukens nooit over één nacht ijs, en bekijk meerdere keukens. Bedenk vooraf goed wat je wel, maar ook wat je zeker niet wilt. Je kunt het beste een wensenlijstje maken, een paar tips:

·        Bepaal wat je in je nieuwe keuken zou willen hebben aan kastruimte en aan keukenapparatuur.

·        Stel het maximumbudget vast en hou je daaraan! Zo weet je vooraf precies wat zeker te duur wordt en hiermee voorkom je dat je de verkoper een keuken laat uitrekenen die je niet kunt betalen.

·        De maten van een keuken zijn heel belangrijk, dus meet de ruimte goed op en teken deze, als je dat kunt op schaal na. Het is wel verstandig om een deskundige van de keukenloods de ruimte na te laten meten. Zo voorkom je dat de keuken straks toch net klein of te groot is.

Welke keuken past bij jou

De keuken is steeds vaker een centrale plek in huis. Zeker wanneer de keuken ook een eettafel heeft zie je dat mensen graag samen koken en gezellig natafelen. Welke keuken bij jou, je gezin én je huis past, bepaal je helemaal zelf. Er zijn heel veel verschillende stijlen, kleuren én opstellingen. Vraag daarom gerust advies aan de experts van keukenloods, zij verkopen dagelijks keukens en weten hier dan ook alles van. Op de website kun je alvast de nodige inspiratie opdoen zodat je al (een beetje) weet wat de mogelijkheden zijn. Keukenloods is een CBW erkende winkel en dat biedt jou als klant extra zekerheid bij een (eventuele) aanbetaling en de productgarantie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 redenen om jaloezieën in plaats van gordijnen te kiezen
Next post De meerwaarde van digitale klokken