Read Time:2 Minute, 21 Second

TaxusTopper is het nieuwste bedrijf van de familie Janssen. Zij kweken al vier generaties planten. Voorheen waren er veel soorten planten op de kwekerij, maar nu zijn zij gespecialiseerd in taxusplanten. Dit resulteert in de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. De kwekerij levert aan tuincentra, hoveniers en handelaren. Deze handelaren bedienen veelal hoveniers in een bepaalde regio. Met de komst van het internet is de boomkwekerij voor iedereen zichtbaar geworden; iedereen kan nu Taxus kopen bij TaxusTopper.nl. Rens en Jorieke hebben de online verkoop van de taxusplanten op zich genomen.  

Klantcontact 

Jorieke verzorgt het klantcontact en de digitale verwerking van offertes en bestellingen. In de loop der jaren heeft zij steeds meer over de planten geleerd en hierdoor kan zij telefonisch en per mail alle vragen beantwoorden. Wanneer u naar TaxusTopper belt zal u waarschijnlijk haar aan de telefoon krijgen. Zij neemt de bestellingen op, regelt het transport en controleert de betalingen. Van iedere bestelling weet zij de in en outs. Soms zijn bestellingen te groot om in één dag te planten of soms kan er geen vrachtwagen op de plaats van bestemming komen. De obstakels kunnen groot lijken maar Jorieke verzint er een oplossing voor. Het enige wat zij niet verzorgt is de afhandeling op de kwekerij. Hier komt Rens in beeld.

Kwekerij 

Rens is dag in dag uit bezig, samen met een vakbekwaam team, om de planten van de kwekerij te halen. Jorieke plaatst de orders in de planning, partijen klein tot groot. Rens houdt vervolgens in de gaten of de planning haalbaar blijft. Wanneer de planning te krap wordt, wordt er vaak ook ‘s avonds gewerkt. Ook zorgt Rens voor de controle. Wanneer de bestellingen klaar staan voor levering verzamelt hij bij Jorieke de pakbonnen. Rens controleert op basis van de pakbonnen of er genoeg planten en zakken bodemverbeteraar op de pallets staan. De planten op de pallets worden ter bescherming nog ingeseald, zodat ze helemaal klaar zijn voor het transport. Rens en Jorieke geloven erin dat met goede uitleg, duidelijke communicatie en goede kwaliteit planten, iedereen een haag kan poten. Hierdoor wordt een mooie tuin toegankelijk voor iedereen. 

Service 

TaxusTopper levert uw taxus rechtstreeks vanuit hun eigen kwekerij tot aan uw voordeur. Op deze manier kunnen zij de kwaliteit van hun producten waarborgen en ook een snelle levering realiseren. Al binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u uw taxusbestelling aan huis. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling bij TaxusTopper af te halen! Iedereen kan dus een Taxus online bij TaxusTopper kopen.  

TaxusTopper, de naam spreekt voor zich! Zij leveren topkwaliteit Taxus baccata voor de scherpste prijs. Met een eigen kwekerij en een gepassioneerd team garanderen zij altijd planten én service van topkwaliteit. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tuin loungebanken van aluminium met hout: de nieuwste trend op het gebied van tuinmeubels!
blauw en roze in het interieur Next post Inspiratie: blauw en roze in het interieur