Read Time:2 Minute, 28 Second

We zijn weer aan het einde van het jaar gekomen, dat betekent natuurlijk dat we volop het huis gaan versieren voor kerst om zo een mooie en uitnodigende sfeer te maken. Er zijn diverse manieren om jouw huis met de leukste designs aan te kleden. Hier vind je alvast leuke kersttips voor je interieur.

Goud voor een authentieke uitstraling

Er zijn vele trends waarmee je je huiskamer kunt omtoveren tot een sfeervolle kerst. Natuurlijk is een van de authentieke uitstralingen van kerst de kleur goud. En deze kleur is in combinatie met andere kleuren zoals rood of zilver een trend die ook dit jaar nog steeds gebruikt kan worden voor een echte warme kerstuitstraling die nooit zal misstaan. Dit is een van de bekendste thema’s voor een kerst interieur waarbij je vele leuke decoraties kunt vinden.

Meerdere bomen

Een kerstboom is vaak de belangrijkste eyecatcher in de woonkamer die je natuurlijk helemaal aankleedt met de leukste versieringen en verlichting. Maar niet alleen de woonkamer kan je aanpakken, wat dacht je van kleinere kerstbomen op de slaap- en hobbykamers? Zo kan je altijd genieten van een feestelijke indruk.

Kies voor natuurlijke elementen

Een landelijke interieurstijl zorgt altijd voor een warme en gezellige indruk. Dit kan je natuurlijk ook doen in de voorbereidingen voor de kerst: voeg duurzame producten van hout toe en kies voor mooie planten die zullen opvallen. Om meer kerst inspiratie voor in huis op te doen hiervoor kan je het beste eens een kijkje nemen in een tuincentrum waar je naast natuurlijke producten ook veel opstellingen vindt met inspirerende kerstproducten.

Kies voor een echte kerstboom

Wanneer je natuurlijke elementen in je interieur wilt hebben, dan mag een echte kerstboom ook niet ontbreken. Vergeet de kunststof boom en neem de ouderwetse naaldenboom in huis. Het geeft dat stukje extra authenticiteit en is vaak voor een mooie prijs te koop waarbij je uit genoeg maten kunt kiezen die geschikt zijn voor de woonkamer.

Frost Delight

Om de kerst uitstraling nog eens een extra boost te geven kan je eens kijken naar Frost Delight, een trend die een winters karakters geeft aan je interieur. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ijspegels ophangt, sneeuw op je kerstboom toevoegt en alle elementen die je maar kunt bedenken. Zo heb je een stuk meer het idee van een witte kerst, ook al is het grauw en regenachtig buiten.

kersttips voor je interieur

Floral Deluxe

Naast het gebruik van de kleuren goud, kan je ook denken aan een stijl die zich right op een luxe uiterlijk met vooral gouden, rode en paarse tinten om zo een sfeer te creëren die ook erg populair is voor een kerst interieur.

Shop voor accessoires

Elke trend kent zijn eigen bijpassende accessoires, wanneer je van plan bent om eens een andere kerstsfeer te kiezen voor een unieke look, doe dan kerst inspiratie voor in huis op in diverse zaken en kijk naar de laatste trends. Kies mooie kleuren en leuke kerstverlichting om een uitnodigend geheel te maken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Duo rolgordijnen: wat zijn het en waarom is het zo handig?
Next post Kleurrijke badkamers