Read Time:2 Minute, 14 Second

Ga eens van de geijkte paden af met drankflessen in het interieur

Tegenwoordig mag feitelijk alles als het aankomt op woonstijlen en de inrichting van het interieur. Veel mensen kiezen vandaag de dag voor safe en gaan voor een strak en vrij kleurloos ingericht modern design. Maar wil je echt opvallen en sfeer in je interieur aanbrengen, dan is het aan te raden om van de geijkte paden af te gaan en lekker origineel te zijn. Een verrassende manier om de aandacht te trekken is om her en der in de woonkamer, de hal, keuken en/of op andere plekken een aantal flessen whiskey van oude datum neer te zetten. Drankflessen, of het nu flessen whiskey of bier zijn, zorgen voor een gezellige en warme atmosfeer en een hoop extra gezelligheid.

Wat flessen drank in huis zo bijzonder maakt

Door op bepaalde plekken in huis flessen drank neer te zetten, creëer je een gastvrij en gezellig huis. Mensen die de woning inkomen en bijvoorbeeld in de hal een mooie collectie met flessen whiskey of enkele gave bierflesjes op planken zien staan, weten direct: het is hier gezellig en hartelijk! Je kunt drankflessen op een leuke manier gebruiken en van decoraties voorzien, om zo de nodige extra sfeer in huis te brengen.

Gebruik jouw whiskeyflessen als stoere vaas

Flesjes bier of flessen whiskey kun je prima gebruik om aan de muur te bevestigen en ze als hangende vaas te gebruiken voor wat fleurige bloemen. Neerzetten op een tafeltje is natuurlijk nog gemakkelijker. Mooi is dat drankflesjes transparant zijn en je de bloemen dus goed kunt zien. Heerlijk toch, zo’n alternatieve en blitse vaas? Door flessen in uiteenlopende formaten en groottes te kiezen, kun je een plekje creëren om bloemen neer te zetten. Superleuk, supergezellig!

Bouw een whiskeyfles om tot zeeppomp

Een fles whiskey, denk bijvoorbeeld een aan een merk als Jack Daniels, is eenvoudig om te bouwen tot een leuke en verrassende zeeppomp. Zorg ervoor dat je een pompje met slang te pakken krijgt in het goede formaat en bevestig deze op het uiteinde van de drankfles. Het kost even geduld en moeite voordat een en ander past, maar op elk potje (flesje) past een dekseltje. Stop er natuurlijk een lekker frisse handzeep in. Hoe origineel ben je met dit soort zeepflessen?! Het antwoord is heel simpel: meer dan origineel!

Maak een eigen barretje

Een idee is ten slotte om een leuke eigen bar in de schuur of (bij)keuken te bouwen, waar je gevulde flessen drank opslaat en kunt delen met jouw partner en/of vrienden. Zo haal je de sfeer van de kroeg in huis en wordt het thuis nog gezelliger dan het ongetwijfeld al was!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Permanent in een chalet wonen: regelgeving & voordelen
meer kleur in huis Next post 5 manieren om meer kleur in huis te halen