Read Time:2 Minute, 42 Second

Word je moe van het kijken naar dezelfde oude muren in je huis? Waarom voeg je niet een beetje persoonlijkheid toe door originele foto’s te gebruiken om je interieur te versieren? Je kunt online originele kunstwerken met fotografie vinden, of zelfs foto’s maken van dingen die je interesseren en ze als muurkunst gebruiken. Je huis wordt niet alleen interessanter, het wordt ook persoonlijker.

Polaroid foto’s aan een lijn

Polaroid foto’s maken een comeback! En je hoeft geen dure polaroid camera te kopen om mee te doen met de pret. Je kunt je foto’s online bestellen en ze in polaroid vorm laten afdrukken. Veel websites bieden deze service ook aan. Koop een set kleine houten wasknijpers en bevestig de foto’s aan een touwtje. Je kunt het touwtje boven je bed hangen, op een boekenplank, of zelfs inlijsten en aan de muur hangen! Dit is een mooie manier om je favoriete herinneringen op een unieke en stijlvolle manier tentoon te stellen. Dus ga je gang en begin met het afdrukken van die polaroids.

Een muur als galerij van gekoesterde herinneringen

Je dierbare herinneringen op tegels laten afdrukken is een mooie manier om ze in je huis tot hun recht te laten komen. Je kunt nu tegels krijgen in allerlei vormen, waaronder zeshoeken, vierkanten, en cirkels. De plakstrip op de achterkant van de tegel beschermt je muur tegen beschadiging. En je kunt de posities van de tegels gemakkelijk aanpassen zonder ze te beschadigen, dankzij de met een magneet bevestigde plakstrip. Dus ga je gang en maak een schitterende galerij van je meest gekoesterde herinneringen. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn.

Foto’s op posterformaat

Foto’s op poster formaat zijn een mooie manier om je huis rustig te houden en niet veel foto’s aan de muur te willen. Je kunt ook kiezen om een foto op een poster te laten afdrukken. Kies dan de soort lijst waarin je je poster wilt hebben. Wil je geen lijst? Je kunt ook kiezen voor een eenvoudige poster of een posterhanger als dat niet iets is wat je verkiest. Het is helemaal aan jou hoe groot je foto wordt. Is het te verkiezen dat ze klein of groot zijn? Foto’s op posterformaat zijn een uitstekende manier om je favoriete herinneringen te tonen zonder dat ze te veel ruimte innemen of te overweldigend zijn.

Een opvallende blikvanger

Fotobehang is een populaire keuze als een persoonlijk tintje aan hun inrichting willen geven. Door je eigen foto’s te gebruiken, kun je een werkelijk unieke ruimte creëren die je passies en interesses weerspiegelt. Bij het kiezen van een foto voor je behang moet je zeker rekening houden met de algemene toon van de kamer. Foto’s met mensen op de voorgrond zullen bijvoorbeeld meer in het oog springen dan die met de natuur op de achtergrond. Door de tijd te nemen om de juiste foto te kiezen, kun je een opvallende blikvanger maken.

Als je een manier zoekt om persoonlijkheid en belangstelling aan je huis toe te voegen, overweeg dan originele foto’s als muurkunst te gebruiken. Je kunt online mooie, unieke fotografie vinden of foto’s maken van dingen die je interesseren om als kunstwerk te gebruiken. Je huis wordt er niet alleen interessanter door, het wordt ook persoonlijker. Begin met decoreren!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
vergunningsvrije-aanbouw Previous post Vergunningsvrije aanbouw: waar moet je op letten?
lekker slapen met pullman matras Next post De beste nachtrust met een Pullman matras