Read Time:2 Minute, 4 Second

Stoelen op zwenkwielen bestaan al heel lang op de werkplek. Het is echter pas sinds de laatste paar jaren dat mensen de mogelijkheden van andere meubelen op meubelwielen zijn gaan inzien, zoals bureaus, opbergers, schermen en salontafels. In deze blog onderzoeken we de redenen waarom meubels op wielen een geweldig idee kunnen zijn voor jouw thuiswerkruimte, en geven we deskundig advies over de manieren waarop je deze voordelen in jouw persoonlijke werkomgeving kunt toepassen.

Waarom voor wielen onder meubels kiezen?

Meubels op zwenkwielen zijn een erg goede oplossing voor het feit dat mensen nu meer uit de werkomgeving moeten halen dan ooit tevoren. Kantoren moeten nu meer keuze en controle bieden over houding en omgeving dan we ooit hiervoor hebben gezien.

Bedrijven zijn op zoek naar het meest geoptimaliseerde gebruik per vierkante meter ruimte voor hun investering, om ervoor te zorgen dat elke centimeter van de werkruimte een positieve en proactieve bijdrage levert aan zaken als productiviteit, langdurig comfort en sterke communicatie tussen de verschillende teams. Ook voor jouw thuiskantoor geldt dat een optimaal gebruik van de ruimte gewenst is!

Dit heeft ertoe geleid dat mensen meer flexibiliteit nodig hebben uit hun omgeving en flexibele meubel oplossingen nodig hebben waarmee ze de fysieke ruimte kunnen controleren en deze in hun eigen voordeel kunnen manipuleren. Medewerkers willen kunnen kiezen wat het beste bij hun project of persoonlijkheid past en als die opstelling niet bestaat, willen ze de middelen om hen heen kunnen gebruiken om dit te creëren.

De voordelen van mobiliteit 

Het meest voor de hand liggende voordeel van meubelen op zwenkwielen is de bijna grenzeloze flexibiliteit die dit de gebruiker biedt. Precies het tegenovergestelde van vaste meubel oplossingen, kunnen op wiel gemonteerde meubels zeer snel en gemakkelijk door de ruimte worden verplaatst, afhankelijk van de taak en behoefte. De perfecte manier om een omgeving te creëren die voor jou ideaal is.

Dit betekent dat de ruimte multifunctioneler wordt dan ooit tevoren, omdat deze kan worden getransformeerd in een geheel nieuwe zone door meubels eenvoudig in een andere formatie te verplaatsen. Het meubilair kan bijvoorbeeld ’s ochtends worden opgesteld om een ​​semi-afgeschermde presentatieruimte te creëren, maar ’s middags naadloos opnieuw worden aangepast om een ​​open ruimte voor gemeenschappelijk gebruik te vormen.

Deze benadering van ruimte ontwerp is met name gunstig als je een fysieke omgeving wilt creëren die inclusiever, flexibeler, reactiever en aantrekkelijker is. Of als je vanuit huis werkt en met een beperkte ruimte zit die je optimaal moet gebruiken!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
hoe houd ik mijn vijver goed bij Previous post Hoe houd ik mijn vijver goed bij?
eettafel Next post Zo kies jij een nieuwe eettafel