Read Time:1 Minute, 47 Second

Kort geleden hebben de Nederlandse markt en huishouden kennis gemaakt met de slimme thermostaat, een thermostaat die zich aan het persoonlijke gebruik van de cv aanpast. Simpel gezegd, de thermostaat slaat op hoe jij je cv-ketel gebruikt en hoe je reageert op de temperatuur in de woning. Wil jij ook al zo een energiebesparende slimme thermostaat kopen? Of mocht je nog twijfelen, dan doe je er goed aan dit artikel te lezen.

Modern design

De oude kamerthermostaat kennen we allemaal wel. Dat akelige ronde ding met die digitale vermelding van de temperatuur, erg saai. Een enorm pluspunt is dan wel het ontwerp van de slimme thermostaat! Strak design, elegant en lekker simpel. Helemaal van deze tijd! Aangezien vrijwel alle slimme thermostaten over een touchscreen beschikken is het design ontwikkeld met een rustige uitstraling en makkelijk te bedienen.

Thermostaatapp

Met de slimme thermostaat is het mogelijk om via de app de temperatuur in huis te regelen. Dat houdt in; zelf de centrale verwarming in de woning op afstand inschakelen en uitschakelen via de app. Wanneer je van huis gaat en je vergeet de verwarming omlaag te doen is het met de app van afstand makkelijk te regelen. Ook bij thuiskomst heb je via de app jouw woning voorverwarmd op een prettige temperatuur.

Voordelen van de slimme thermostaat

Buiten het feit dat de slimme thermostaat in design een hele verbetering is ten opzichte van de oude kamerthermostaat en dat de slimme thermostaat op afstand bedienbaar is, zijn er nog twee grote voordelen die meespelen. Ongeacht welke soort slimme thermostaat je kiest. En dat zijn: verlaging van je stookkosten en extra comfort.

Met de slimme thermostaat is namelijk je maandelijkse energieverbruik makkelijk te controleren. Hierdoor kan je je stookgedrag aanpassen en energiekosten besparen. En wanneer je thuis lekker op de bank zit en het net even te koud is kan je heel makkelijk via de app de thermostaat een tikkie hoger zetten.

Al met al biedt een slimme thermostaat puur gemak, comfort en is het een duurzame investering! Ga jij dus een nieuwe cv-ketel kopen, kies dan gelijk voor een slimme thermostaat om de verwarming in huis te regelen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Energie besparen in jouw woning
Next post De functionaliteit van Ikea, maar toch een meubel op maat. Ikea hacks!