Read Time:2 Minute, 21 Second

Wandklokken: ideaal voor een stijlvol en levendig interieur

Een geschikte wandklok is een onmisbaar onderdeel van een stijlvol interieur. Ook al heeft zo ongeveer iedereen een iPhone, smartwatch, horloge en/of ander apparaat om de tijd op af te lezen: wandklokken blijven onmisbaar. Wandklokken zijn namelijk erg handig om met één blik de exacte tijd te kunnen zien. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat de klok die in de huiskamer of op de gang hangt, gewoon perfect werkt en niet voor- of achterloopt.wandklok wilco
Een tweede functie van een mooie wandklok aan de huiskamermuur, in de keuken of op de gang, is dat een klok een echt decoratiemiddel is. Een klassieke, artistieke, kleine of juist grote klok geeft extra sfeer in de kamer en accentueert de atmosfeer die je in huis wilt creëren. Houd je bijvoorbeeld van een vrolijke kamer, dan kun je dat bijvoorbeeld onderstrepen door een artistieke wandklok te kopen in felle kleuren als geel, oranje of rood. Ga je voor een klassieke uitstraling, dan is een nostalgische grote stationsklok in de woonkamer een geweldige sfeermaker. Of, dat is met name in oudere boerderijen fraai, een strak ontworpen koekoeksklok. Moderne kamers die in industriële stijl zijn ingericht, krijgen extra cachet als de klok op die uitstraling is afgestemd. En zo zijn er op het gebied van klokken voor aan de muur nog talloze opties en mogelijkheden, zoals tafelklokken, digitale of analoge klokken, kinderklokken of designklokken.

wandklok frenkKies voor een brede inspiratie!

Als je gaat voor de aankoop van jouw droomklok, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en te kiezen voor een aanbieder die meerdere stijlen, soorten en maten klokken aanbiedt. Ga bij aankoop van een klok niet over één nacht ijs, maar bekijk de klokken die jou aanspreken goed. En kies een klok die echt een aanvulling, een toegevoegde waarde van jouw interieur vormen.
Een originele en stijlvolle winkel waar je alle soorten klokken en ook andere decoratie voor jouw woning kunt vinden, is de Sweet Living Shop: de aanbieder van klokken in uiteenlopende maten, soorten, kleuren en stijlen. Of je nu een nostalgische klok, een verrassende designklok of een moderne wandklok zoekt: als je jouw favoriete klok niet bij Sweet Living Shop tegenkomt, ga je jouw droomklok nergens vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de industrieel ontworpen Koperen Wandklok Wilco, met radertjes? Deze klok past zowel in een uiterst strak interieur, als in een klassieke woonkamer. De Koperen Wilco Wandklok is namelijk een tijdloos ontwerp die in elke huiskamer subtiel de aandacht trekt en verwondering oproept vanwege het ontwerp. Je zult zien dat er eindeloze mogelijkheden zijn op klokgebied. In de Sweet Living Shop vind je naast de Koperen Wandklok Wilco namelijk nog tal van andere stijlen en soorten, zoals de Grijze Wandklok Frenck of de groene Big Ben Klok. Alvast veel kijkplezier en klokplezier toegewenst!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Leuke verlichting voor op de kinderkamer
Next post 6 leuke woonwinkels in Zwolle