Read Time:2 Minute, 26 Second

Vooruitkijken naar de interieurtrends 2020

De zomer of nazomer is misschien nog in volle gang, maar dat is geen reden om alvast vooruit te kijken als het aankomt op de leukste herfst en winter interieurtrends 2019-2020. Er zijn diverse woontrends voor komende winter die meer dan interessant zijn. Tot een van de nieuwste woontrends 2020 behoort het gebruik van stoere materialen in combinatie met warme kleuren. Deze combinatie van stoerheid met gezellige interieur kleuren 2020 zorgt voor een woonstijl die in het oog springt, eigentijds is maar tegelijk een hoop gezelligheid uitstraalt. Maar hoe kun je de combi van stoer of aandachttrekkend, gezellig en warm als interieurtrends 2020 slim incorpereren in jouw interieur? Gebruik onderstaande ideeën van binnenhuisarchitecten en trendwatchers om helemaal mee te doen met de herfst en winter interieurtrends 2019-2020

Leren bankstellen als evergreen in huus

Om een woning een stoer uiterlijk maar ook een knusheid te geven die zijn weerga niet kent, is de leren bank nog steeds een goede klassieker. Een lederen bank is de evergreen onder de meubels. Een voordeel is dat deze banken in alle soorten interieurs goed staan en er lekker stoer en robuust uitzien. Tegelijk zijn ze gezellig en ook gemakkelijk te reinigen. Een ideale keuze dus voor een stoer en intiem interieur!

leren bank in huis

Industriële meubels staan stoer en strak

Een van de nieuwtse woontrends 2020 met een stoer imago is industrieel meubilair met een stoer karakter. Kies bijvoorbeeld voor een grote industriële hanglamp boven de tafel. Of een gave groot formaat stationsklok, die je met een staander aan de muur bevestigd. Ook een tafelset met industriële stoelen in interieur kleuren 2020 als groen, rood, zwart of bruin zijn tegelijk stoer én gezellig. Stoer industrieel gaat dan ook prima samen met een warm en gezellig huis, als je maar de juiste combinaties maakt.

Industriële meubels

Natuurlijk decoraties en accessoires

Maak je in jouw woning gebruik van industriële woonkleuren als zwart, grijs, wit of bruin?
Dan oogt dat stoer, maar nog niet direct warm en gezellig. Door te kiezen voor een combinatie met leuke natuurlijke elementen met warme kleuren als groen of rood, verandert jouw interieur in een gezellige plek. Kies voor enkele hangplanten die je aan kasten of aan het plafond ophangt. Grote sierplanten met rode bladeren maken van industrieel en gezellig ook een perfecte match. Denk verder aan de nieuwste woontrends 2020 kleuren als lichtblauw of een natuurlijke kleur als zachtgeel en de variatie is compleet. Een leuk schilderij, een grappig beeldje of stoere kleurige vazen in de vensterbank: met een mix tussen industrieel en warm is er veel mogelijk!

Stoere en praktische sfeerelementen

De laatste niet te missen woontrends voor komende winter in een warm industrieel interieur zijn sfeer elementen en praktische extra’s als een gezellige kamerhaard, een kookeiland of een wijnkoelkast. Deze staan stoer, maar bieden tegelijk veel warmte, gezelligheid en praktisch gemak. Zo combineer je in huis het stoere met het aangename en nuttige.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
zonnecollectoren Previous post Unieke tuinverlichting voor net dat extra
verven binnendeur Next post De uitstraling van je interieur subtiel aanpassen? Verf je binnendeur!