Read Time:4 Minute, 38 Second

Verlicht je huis ultra-stijlvol

Heb je wel eens gehoord van bijzondere design kroonluchters? Als men aan een kroonluchter denkt, denken ze aan een stoffige bejaardenkamer. Maar met een design kroonluchter lukt het je om elke kamer te veranderen in een waar modern paradijs. Bijzondere design kroonluchters zijn een manier om leven, dynamiek en stijl in je ruimte te brengen. Zo heb je een originele, moderne inrichting in een handomdraai!

Bijzondere design kroonluchters
Moooi Heracleum The Big O Hanglamp € 11655,-

Design kroonluchters voor iedere ruimteBijzondere design kroonluchter

Voor iedere ruimte in het huis is er een design kroonluchter te vinden. Het standaard model ‘kaarsjes en steentjes’ is al lang niet meer van deze tijd. Bijzondered design kroonluchters zijn er in alle vormen en maten. Zo past bij een ultra-moderne inrichting een chique, metallic kroonluchter zoals de Heracleum: The Big O. Deze prachtige design kroonluchter komt in twee uitvoeringen, koper en zilver, zodat je er zeker van bent, dat de ‘Heracleum: The Big O’ in een uitvoering komt die bij jouw ruimte past. Deze kroonluchter komt het beste tot zijn recht in een ruime kamer, waar grote ramen en veel daglicht aanwezig is. De doorsnede van 2,20 meter vraagt om een kamer waarin niet veel gebeurd, zodat deze kroonluchter het middelpunt van de aandacht is.

minimalistische design kroonluchter
Luceplan Hope Hanglamp à €770,-

Een design kroonluchter voor een minimalistisch interieur

Ben je meer van een minimalistische stijl? Dan zijn er genoeg design kroonluchters voor je te vinden. De Luceplan Hope is een design kroonluchter die perfect past in een minimalistisch huishouden. De metallic schijven die over elkaar heen vallen, passen bij elk kleurenpalet en de grootte zorgt dat deze design kroonluchter past in grote en kleine ruimtes. De kleine ronde vorm is perfect geschikt voor een lamp die een ruimte aanvult en deze kroonluchter hoeft niet per se in het centrum van de aandacht te hangen.

speciale design kroonluchter
Brand van Egmond Love you love you not à €5304,-

Een bijzondere design kroonluchter

Brand van Egmond: Love you love you not design kroonluchter is voor de romantische dromer. Deze design kroonluchter, bestaande uit een zwarte wirwar van rozen, komt het beste tot zijn recht in een ruimte met zachte kleuren en weinig licht door ramen. Voor de futuristische liefhebber is de Artemide Copernico Sospensione een fantastische keuze. De ringen van deze design kroonluchter zorgen dat je je waant in een planetenstelsel uit de toekomst. De chromen kroonluchter is een fantastisch pronkstuk in de kamer; zorg er dus voor dat deze alle aandacht krijgt door de rest van het interieur rustig en bescheiden te houden.

futuristische design kroonluchter
Artemide Copernico Sospensione à €2312,-
moderne design kroonluchter
Tom Dixon Etch Mini Chandelier à €587,-

Klassieke kroonluchter in een modern jasje

Wil je de klassieke kroonluchter look behouden, maar wil je iets van deze traditionele stijl behouden? De Tom Dixon Etch Mini Chandelier is een design kroonluchter met de elementen van de vroegere stijl, maar behoudt een modern karakter. De diamant-vormige lampen hangen ieder aan een eigen draad, waardoor het model van de klassieke kroonluchter veranderd wordt in een eigentijdse, moderne uitvoering. De design kroonluchter komt in drie kleuren: messing, zilver en koper. Dit zorgt ervoor dat de lamp in elk interieur past. Het is een kroonluchter met een bescheiden karakter, die zich zowel op de voorgrond als op de achtergrond kan plaatsen. Deze veelzijdige kroonluchter is beslist een aanwinst in iedere ruimte.

unieke design kroonluchter
Tom Dixon Copper Range Mega Hanglamp Koper à €8820,-

Een kroonluchter in oosterse stijl

De bohemian liefhebber die houdt van oosterse stijlen kan de Tom Dixon Copper Range Mega hanglamp wel waarderen. De grote koperen schalen in verschillende groottes doen een beetje denken aan klankschalen en brengen een warm gevoel in de kamer. Design kroonluchters kunnen je ruimte vullen met een schitterende sfeer. De Artemide Mercury Sospensione heeft wat weg van een hot stone massage. De glanzende kei-vormige lamp geeft elk interieur een strak uiterlijk, en zorgt voor een rustig aanblik van de kamer. Zorg dat deze lamp de ruimte krijgt; hij hangt het mooiste aan een hoog plafond met veel daglicht eromheen.

design kroonluchter
Artemide Mercury Sospensione Hanglamp à €2078,25

Er zijn voor de liefhebber uiteraard bijzondere design kroonluchters te vinden in de ultra-klassieke stijl. De Coco van Brand van Egmond is het model van een klassieke kroonluchter, maar heeft de uitstraling van menig design kroonluchters tegenwoordig: zwart, mat en strak. Zo combineer je het beste van beiden stijlen in een bijzondere design kroonluchter.

zwarte design kroonluchter
Brand van Egmond Coco Kroonluchter Rond zwart à € 5.252,01

Een kroonluchter voor elk interieur

Het is duidelijk dat er voor elke smaak en stijl een kroonluchter te vinden is. Het kan soms erg overweldigend zijn om een lamp uit te zoeken. Er is ontzettend veel keuze en een kroonluchter is een aankoop voor een langere tijd. Maar design kroonluchters zijn zo divers, dat er altijd een soort is die bij jou past. En wie weet hoef je het niet alleen te doen! Een mooie kroonluchter uitzoeken is het leukst als je dit samen doet met je partner, kinderen of misschien zelfs vriendenkring. Met alle stijlen en smaken die daarbij komen kijken, maakt het de zoektocht naar bijzondere design kroonluchters een stuk makkelijker.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 5 tips voor het kiezen van raamdecoratie
Next post Hoe ziet een gasloze woning eruit?