Read Time:2 Minute, 10 Second

Een keuken is het hart van je huis. Het is tegenwoordig niet alleen de plek waar wordt gekookt, het is ook een plek waar je samen kan zijn. Hierdoor heeft het een belangrijke rol gekregen voor vele huishoudens. Dat zie je ook terug in de trends en ontwikkelingen op keukengebied. Maar waar kun je het beste keuken inspiratie opdoen? Zowel on- als offline zijn er diverse plekken waar je inspiratie uit kan halen. Wij geven je graag onze favoriete plekken!

Pinterest

Op social media is vrijwel alles te vinden. Zo ook inspiratie voor een nieuwe keuken. Pinterest is bij uitstek een van de beste platformen hiervoor. Op Pinterest draait het allemaal om afbeeldingen. De gebruikers op dit platform publiceren en verzamelen namelijk afbeeldingen op persoonlijke prikborden. Deze kun jij vervolgens bekijken en inspiratie van opdoen. Door afbeeldingen toe te voegen aan je eigen prikbord, creëer je een online moodboard. Op die manier krijg je een mooi visueel overzicht die je inspiratie kunnen geven.

Blogs

Naast social media, zijn er natuurlijk ook nog blogs. Tegenwoordig zijn er vele ‘interieur influencers’ die bloggen over alles in huis. Deze influencers, maar bijvoorbeeld ook bedrijven, kun je volgen en de blog lezen voor de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Ze geven vaak net wat meer diepgang over interieur in huis dan mensen op Pinterest. Op die manier ben je net wat beter op de hoogte en weet je ook hoe je zelf kleuren en producten kunt combineren om tot je eigen stijl te komen.

Tijdschriften

Het is een iets duurdere variant om inspiratie op te doen, maar het is wel gemakkelijk en ook een erg fijne bron, tijdschriften. Wanneer je geabonneerd bent op een tijdschrift valt er (in de meeste gevallen) een keer per maand een dik tijdschrift op de deurmat. Deze bevat de állerlaatste trends en ontwikkelingen op interieur- en keukengebied van een groot blad zoals VTWonen. Daarnaast is een tijdschrift een medium waar we meer tijd voor nemen waardoor je de informatie beter tot je neemt.

Keukenshowrooms

Een keukenshowroom zoals die van Grando is een plek waar je daadwerkelijk kunt zien hoe een keuken eruit komt te zien. Je krijgt hier een beter gevoel van de ruimte, grootte, kleuren en materialen. Daarnaast zie je ook eerder dingen die je wellicht op andere plaatsen er allang uitgefilterd had.

Natuurlijk ga je er ook heen voor persoonlijke aandacht. Er staan specialisten voor je klaar die je kunnen helpen wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt. Deze specialisten geven je dan een advies op maat, passend bij jouw situatie en woning. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
De keukentrends van 2021 Previous post De keukentrends van 2021
vijver Next post Een eigen vijver voor beginners