Read Time:2 Minute, 6 Second

Een bank of tafel wissel je nog wel eens in je huis, maar bij een nieuwe keuken is dat wel anders. Deze kies je voor vele jaren uit. Het is dan ook aan te raden hier goed over na te denken. Wat gebruik je wel, wat gebruik je niet? Het is altijd zoeken naar een balans; ga je mee met de trends van nu of ga je toch veilig voor een tijdloze optie? 

Het is allereerst goed om bij je eigen smaak en stijl te blijven en ook een middenweg te kiezen tussen beide. Dit gaat vaak namelijk heel goed samen. Houd ook altijd in het achterhoofd of je je huis op korte termijn wil verkopen of niet. Is dit het geval, dan kun je beter voor neutraal gaan. Maar waar je niet voor neutraal hoeft te gaan, zijn de technische aspecten. Hierbij wordt aangeraden juist wel in de laatste trend mee te gaan, zo weet je zeker dat je met je keuken jaren vooruit kunt op technisch vlak. Welke trends er op dit moment zijn? Lees snel verder.

Altijd warm

De warmwaterkraan is een blijvertje in de keuken gebleken. Afgelopen decennia popte hij opeens op. Waar hij in het begin er vooral was van één merk, is het tegenwoordig van diverse merken verkrijgbaar. Het is niet alleen handig maar scheelt ook veel tijd en voorkomt gevaar. Geen snelkokers met snoeren waar peuters aan kunnen trekker. Kortom, de warmwaterkraan behoort tegenwoordig tot de vaste gasten.

Wijn is fijn

We drinken niet meer alcohol tegenwoordig, maar we drinken wel béter. We gaan voor échte kwaliteit wijnen waar we aandacht aan besteden. Dit zien we ook bij de keukentrends terug. Een investering in een wijnklimaatkast 2 zones of een wijnklimaatkast vrijstaand zien wij steeds meer terug. Soms ingebouwd en soms niet, maar altijd vaart de smaak van je wijn er wel bij!

De airfryer

Gezond frituren, het leek te mooi om waar te zijn maar het bleek zeker wel mogelijk. En met de Airfryer kan het opeens! Dit is dan ook een blijvertje in de keuken van nu. De vorm is echter wel aangepast, hij is er nu ook in inbouwvarianten waardoor ze totaal niet meer opvallen in het interieur. Een gezonde toevoeging aan iedere keuken. 

Kortom, de ontwikkelingen op het gebied van keukens staat niet stil. Dit gaat constant door, ook op technisch gebied. Natuurlijk zijn er high-tech innovaties, maar met bovenstaande opties kom je al een heel eind wanneer je daarin meegaat. Eet smakelijk!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
speakers Previous post Krijg de beste geluidskwaliteit voor uw geld met Elac luidsprekers
loungefauteuil Next post De vele voordelen van elektrische fauteuils