Read Time:2 Minute, 9 Second

Wil je een lekkage zoals je lekkage badkamer op korte termijn oplossen? Vind gemakkelijk hulp in lekdetectie in jouw regio via Moorman Totaal techniek! Waterlekkages komen regelmatig voor op plekken zoals in de badkamer vanwege de vochtigheid en schimmels die daar makkelijk ontstaan. In dit artikel lees je waardoor de lekkages precies worden veroorzaakt en waarom het zo belangrijk is om op tijd actie te ondernemen.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken waardoor er een badkamer lek kan ontstaan en problematisch kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de afvoerslangen van een wasmachine die het opeens kunnen begeven en kunnen gaan lekken, een breuk aan de leidingen vanwege achterstallig onderhoud of een lekkend doucheputje. Bij Moorman wordt een zichtbare of onzichtbare lek via een slimme wijze opgespoord. Wanneer het probleem niet met het blote oog te zien is maken zij gebruik van een infrarood camera die op een efficiënte wijze de exacte plek kan herkennen, zo hoeven ze geen muren of badkamer tegels te beschadigen. Zij zijn snel en kundig in het opsporen van de oorzaak en het verhelpen van het probleem.

Voorkom schade en wees er op tijd bij

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer er door bepaalde mogelijke omstandigheden water op plekken terechtkomt waar het niet thuishoort.  Er kunnen bij een badkamer lekkage leidingen springen, maar ook kan het zijn dat er sprake is van een lek die je op het eerste gezicht niet ziet. Het is daarom voornamelijk bij oudere woningen verstandig om preventief een specialist te laten komen om een eventuele onzichtbare lekkage in een vroeg stadium te detecteren met behulp van de juiste apparatuur. Zo ben je er op tijd bij en voorkom je dat je structureel definitieve schade oploopt.

Daarnaast kun je het beste in het geval van een acute lek zo snel mogelijk een expert inzetten om de exacte locatie te detecteren om ergere gevolgschade tegen te gaan.  De rekening kan anders hoog oplopen en kost het alleen maar meer tijd en werk om de lekkage op te lossen en waterschade te beperken.

Oplossingsgericht en efficiënt

De professionals van Moorman Totaal techniek zijn ervaren en gespecialiseerd op het gebied van lekdetectie en het snel verhelpen van verschillende soorten lekkages zoals een lekkage badkamer of een lekkage plafond. De vakmannen weten precies wat ze te doen staat, werken doelgericht en vakkundig en zijn binnen korte termijn inzetbaar op locatie.

Kortom, als je op zoek bent naar een expert die jouw lekkage vandaag nog kan aanpakken, neem dan direct contact op met Moorman Totaal techniek via het inschrijfformulier op de website of telefonisch!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Inspiratiebronnen voor het modern inrichten van het interieur van je woning
Next post De zin (en onzin) van een goede afwerking