Read Time:2 Minute, 4 Second

Als iets een voorbeeld is van twee vliegen in één klap, dan is het wel het hergebruiken van producten. Je bent namelijk in veel gevallen goedkoper uit en ook nog eens duurzaam bezig. Dat dit besef bij steeds meer mensen landt zien we wel aan de toename van het aanbod van refurbished apparaten op de markt, net als de professionalisering van het tweedehands aanbod qua kleding op de markt. Van online vintage webshops tot offline winkels, het aanbod neemt snel toe. Ook voor huishoudelijke apparatuur geldt dit, veel opties kunnen hierbij nog prima een tweede ronde mee. Welke dat zijn? Lees snel verder.

Witgoed

Voorheen kon de vervanging van een oude wasmachine of droger een behoorlijke besparing -op lange termijn- zijn, dit zijn namelijk nogal energieslurpers en door deze te vervangen daalde de maandelijkse rekening direct. Dat is vandaag de dag wel aan het veranderen, de afgelopen decennia zijn er bijna alleen nog apparaten op de markt die al heel zuinig zijn. Dus een tweedehands wasmachine is vandaag de dag een heel goed idee! Vaak staan de specificaties er al bij, dus kun je al snel checken of het inderdaad een beetje zuinig is. Hetzelfde geldt voor drogers en ander witgoed. Voordelig duurzaam een schone was, klinkt als een strak plan toch?

Smarter phone

Ook de wereld van smartphones, tablets, laptops en andere IT-middelen heeft een vlucht genomen. Het ene model was nog niet op de markt of de andere werd alweer gelanceerd. Maar de échte verbeteringen die baanbrekend zijn? Die hebben we wel zo’n beetje gehad inmiddels. De camera wordt ietsje beter, de processor iets sneller maar dat is het dan ook. Daarom is een refurbished iPhone of Samsung kopen vandaag de dag een hele slimme keuze. Deze zijn vaak nog als nieuw maar wel voor een fractie van de prijs. Bij refurbished zijn ze zelfs gecheckt door een expert, waardoor er vaak zelfs garantie op zit. Laat de gadgetfreaks maar nieuw kopen, in de tweede ronde doen wij voordelig mee!

Kortom, er zijn vandaag de dag veel apparaten die zich er perfect voor lenen om nog een ronde mee te gaan. Je kunt je afvragen waarom mensen zo snel spullen wegdoen. Wil jij duurzaam doen en dat ook nog eens voor een voordelig tarief? Dan is een tweedehands droger, refurbished iPhone of een gebruikte laptop nog helemaal niet zo’n gek idee. En dat hij niet nieuw-nieuw is? Dat merk je na één dag al niet meer!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Tips voor het creëren van een moderne ensuite badkamer
dpd verzenden Next post Verzendopties en -voordelen van DPD: Waarom zou je voor deze vervoerder kiezen?