Read Time:1 Minute, 41 Second

Je badkamer mag je zonder twijfel een kleine mini-oase noemen. Omdat je deze ruimte vaak gebruikt op een dag, is het zeker geen overbodige luxe om de ruimte een leuke upgrade te geven. Zoek je graag naar een luxe uitstraling? Dit hoeft helemaal niet zo lastig zijn. Met slechts een paar kleine aanpassingen kun je een wereld van verschil maken. 

Maak gebruik van luxe materialen zoals staal en chroom

Vaak doet het toevoegen van een aantal subtiele accessoires al enorm veel met je badkamer. Denk hierbij aan een doucheset van chroom, een bijpassende handdoekstang voor de radiator en bijvoorbeeld nieuwe handvaten op het wastafelmeubel van staal. Tip! Zorg er echter wel altijd voor dat je voor hetzelfde materiaal kiest en dit op meerdere plekken in de badkamer terug laat komen. De kracht van herhaling zorgt namelijk voor een sereen totaalplaatje.  

Laat de ruimte optisch groter lijken door middel van een stijlvolle spiegel

Tip! Laat de ruimte optisch groter lijken door middel van een stijlvolle spiegel. Hierbij kun je denken aan een prachtige, grote en ronde spiegel boven het wastafelmeubel. Ook kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de douche een upgrade te geven en een mooie glazen douchewand te plaatsen. Ook dit zorgt voor een ruimtelijk en een luxe gevoel.  

Geef de badkamer een eigentijdse look door het gebruik van nieuwe badkamertegels

Wist je dat de tegels voor een erg groot deel de sfeer van de badkamer bepalen? Het is daarom ook een erg slim idee om de tegels een keer goed onder handen te nemen. Geef de badkamer een eigentijdse look door het gebruik van nieuwe badkamertegels. Vandaag de dag is er daarom veel aanbod op het gebied van de kleur, het printje en de afmeting. Neem gerust eens een keer een kijkje online en ontdek alle mogelijkheden die er voor de badkamer bij jou in huis zijn. Heb je op dit moment al een sterke voorkeur voor een bepaalde kleur of stijl bij jou in huis? 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De zin (en onzin) van een goede afwerking
Next post Hoe richt je een appartement in?