Read Time:3 Minute, 3 Second

Tegelijkertijd het leukste en het meest frustrerende aan een nieuw huis? De helse en hemelse zoektocht langs allerhande leuke woonwinkels om het interieur vorm te geven. Het is het tijdstip bij uitstek om echt jouw hart en ziel in een woning te leggen. Iets waarvoor het natuurlijk nooit te laat is. Ben je op zoek naar een interessante interieurwinkel Almere voor een nieuwe aankoop of gewoon voor een aanwinst op het bestaande interieur? Dan kunnen we jou misschien verder helpen met deze 6 leuke woonwinkels in Almere.

 

Woonwinkels in Almere: 6 leuke adressen

 

Kaky

 

Kaky is één van de meest bijzondere woonwinkels Almere die naar eigen zeggen ‘interieur juweeltjes’ aan de man brengt. De focus ligt op een uniek karakter en een duurzame kwaliteit. Niet toevallig ontstond deze charmante parel uit de frustratie van de eigenaars dat ze toch nooit echt hun ding vonden in de bestaande woonwinkels. Kenmerkend zijn de bijzondere interieuritems die je bij de grote ketens niet terug zult vinden. Voor handgemaakte meubelstukken, heuse kunstwerken en interieuradvies op maat met een gezonde portie eerlijkheid ben je hier aan het juiste adres.

leuke woonwinkels in Almere

 

Vandaag concept store

 

De vandaag concept store is verbonden aan het bekendere merk SLIDEART en verkoopt op zijn zachtst gezegd unieke stukken voor elk interieur. Bijzonder aan de collectie is dat er geen gebruik wordt gemaakt van schroeven, spijkers of lijm. Alles staat of valt met het design en wordt in essentie in elkaar geschoven. Het mag dan ook gezegd worden dat dit een trendy woonwinkel in Almere is waar je op zijn minst inspiratie op kunt doen voor jouw interieur.

 

Rivièra Maison

 

Rivièra Maison is een iets grotere keten voor wie het allemaal goed 70 jaar geleden begon in Amsterdam. Desondanks heeft deze vast en zeker zijn plekje tussen de leukste woonwinkels in Almere. Bij Rivièra Maison worden alle producten zelf ontworpen en geniet je van een zekere mate van exclusiviteit. De focus ligt op warme producten geïnspireerd door zowat de hele wereld, maar altijd met een feel good-factor. Bovendien zit je hier gelijk goed voor alles van de slaapkamer tot de tuin.

interieurwinkel Almere

 

Almeerplant

 

Almeerplant lijkt misschien een vreemde toevoeging als woonwinkel in Almere, maar is dat eigenlijk niet. Dit tuincentrum met een rijke geschiedenis in de regio biedt niet alleen alles aan voor terras en tuin, maar heeft ook een interessante lifestyle afdeling. In deze interieurwinkel Almere vind je tal van woonaccessoires en leuke spulletjes die bij de gewoonlijke giganten van de sector nou net niet terug te vinden zijn. Geef het een kans en laat je verbazen!

woonwinkel in Almere

 

House Doctor

 

House Doctor is een Deens merk dat enige jaren terug opgericht werd door een drie broers met een duidelijke missie: de Scandinavische stijl uitdragen. In deze leuke woonwinkel in Almere vind je dan ook die typische combinatie van een hoge kwaliteit en een leuke sfeer die zo kenmerkend is voor de Scandinavische stijl. Vandaag de dag telt deze multinational 35 designers die ervoor zorgen dat je niets te kort komt. Vazen, kussens en lampen zijn de specialiteiten en geven jouw woning net dat tikje extra sfeer.

 

Sickmann Woninginrichting Almere

 

Sickman Woninginrichting Almere is een echte specialist wat betreft woonaccessoires die al een stevige reputatie in Almere en omgeving heeft opgebouwd. Deze interieurspecialist en grootste van de woonwinkels Almere zet volop in op persoonlijke aandacht en biedt werkelijk alles voor de woning. Of je nu laminaat, zonwering of schuifdeuren nodig hebt: geen enkel probleem. Bovendien is de service van een ongekend niveau en vind je voor elke vraag die je zou kunnen hebben wel een vakspecialist om je te woord te staan.            

woonwinkels Almere

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Subsidies voor verbouwingen
Next post De badkamertrends van 2018!