Read Time:1 Minute, 56 Second

Een badkamer is de ideale plek om je even terug te trekken uit de drukte van alledag. Een plek om compleet tot rust te komen en te genieten. Een moderne badkamer heeft verschillende items en een passende uitstraling om je weer helemaal op te laden. Hieronder vind je vier trends die jouw badkamer echt een moderne badkamer maken.

Donkere kleuren

Donkere kleuren staan in 2022 bovenaan in de trends van moderne badkamers. Met donkere kleuren wordt er in de badkamer een luxe gevoel en tegelijkertijd iets mysterieus gecreëerd. Vroeger was een badkamer enkel een plek om jezelf op te frissen en klaar te maken voor de dag. Deze ruimte moest hygiëne uitstralen en daarom ook zo licht mogelijk zijn. Tegenwoordig wordt er veel meer genoten en gerelaxed in een badkamer, de donkere kleuren stralen rust en ontspanning uit.

Maak gebruik van groen

Een andere trend in een moderne badkamer is de toepassing van groen. Planten en andere groene elementen staan voor rust, nieuw leven en gezondheid. Het kan een tropisch gevoel creëren. Door het gebruik van natuurlijke elementen, zoals planten, zorg je ook direct voor een mooie, persoonlijke decoratie in jouw moderne badkamer.

Kies voor klassiek

Voel jij je meer aangetrokken tot klassieke elementen? Combineer dan een klassieke badkamer met de moderne stijl. In 2022 zie je trends uit een klassieke badkamer steeds meer terugkomen, zoals in de stijl Modern classic. Door de mix met klassiek te maken, meng je lichte kleuren in jouw moderne badkamer. Klassieke kleuren en materialen, als goud en brons, passen hier helemaal in thuis. Verrassend genoeg kunnen klassieke accenten jouw badkamer dus juist modern maken.

Luxe accessoires

In jouw droombadkamer horen luxe accessoires, geheel in lijn met de moderne stijl die je hier creëert. Hierbij kan er gedacht worden aan een sunshower, deze warmtebron straalt UV-licht uit, waar je vitamine D op peil wordt gehouden. Daarnaast heeft het, door de extra warmte tijdens het douche, een helende werking op spieren en gewrichten.

Zelf ideeën opdoen voor een moderne badkamer

Waar kun je beter ideeën opdoen voor een moderne badkamer dan in een showroom. Laat je inspireren en ontdek verschillende mogelijkheden voor een moderne badkamer in bijvoorbeeld de showroom van Laurens Badkamers. Hier vind je een ruime keuze aan maatwerk badkamermeubels, luxe items en en een persoonlijk advies voor jouw moderne badkamer.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
robuuste tuin tips Previous post Leuke tips voor een robuuste tuin
mooie klokken voor aan de muur Next post 7x mooie klokken voor aan de muur