Read Time:1 Minute, 46 Second

Ieder raam en iedere ruimte vraagt om een bepaalde hoeveelheid lichtinval. In de slaapkamer wat minder en in de woonkamer wat meer. En in aan kantoorruimte kan fel zonlicht dat reflecteert op je beeldscherm ronduit hinderlijk zijn en aanleiding geven tot vermoeidheidsklachten. Dat betekent dat je lichtinval in huis zelf zo goed mogelijk wilt regelen. Dat kan op de traditionele manier met gordijnen, maar dan zit je vaak vast aan alles of niets. Of de ruimte wordt overspoeld met licht of het is het is te donker. Dan zijn rolgordijnen misschien net waar je naar op zoek bent. Dat is maatwerk op het gebied van zonlicht.

Verduisterend, lichtdoorlatend of duo rolgordijn

Als je op zoek bent naar standaard rolgordijnen, heb je de keuze uit twee variaties. Ten eerste is er het verduisterende rolgordijn. Deze is bijzonder geschikt voor de slaapkamer en zorgt ervoor dat de kamer bijna geheel verduisterd kan worden. Daarnaast zorgt dit rolgordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt. Ten tweede kun je kiezen voor een lichtdoorlaten rolgordijn. Deze is aan te bevelen in de woonkamer en keuken. Met dit type rolgordijn zorg je voor een prettige warmte en lichtinval zonder dat mensen goed naar binnen kunnen kijken. Verder is er naast het standaard rolgordijn de keuze voor het duo rolgordijn. Dit zijn afwisselen banen van verduisterende en lichdoorlatende stof die je los van elkaar kunt stellen.

Dit zorgt ervoor dat spelen met de lichtinval en lichtintensiteit echt goed mogelijk wordt.

Maatwerk in kwaliteit

De standaardlengte van elk rolgordijn is 220 cm. Het is dus de breedte waar je maatwerk kunt verwachten. Bij Creon Raamdecoratie kun je zowel de breedte als de lengte aangeven. Dat is dus puur maatwerk. Alle rolgordijnen worden in eigen land gemaakt, zodat een snelle levering onderdeel van de service is. Bovendien werkt Creon uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Op de website wijst het bestelproces zich vanzelf. Na het invullen van de maten maak je een keuze uit de kleur, bedieningszijde en bedieningskoord. Als alles ingevuld is, zie je direct wat het je totaal gaat kosten. Geen onaangename verassingen achteraf.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Subtiele slaapbanken: de top 5
Next post Nieuwe tuin mogelijkheden